Foto: /257223.jpeg

MEGA-DESIGN van hülsta maakt alle interieurdromen waar

MEGA-DESIGN staat synoniem voor de ultieme veelzijdigheid op maat: dit is een opbergsysteem voor thuis, home office en kantoor met duizend-en-een mogelijkheden.

MEGA-DESIGN staat synoniem voor de ultieme veelzijdigheid op maat: dit is een opbergsysteem voor thuis, home office en kantoor met duizend-en-een mogelijkheden.

Het is ideaal als grote boekenkast, room divider, kast- en hifimeubel, en wordt tot op de centimeter precies passend gemaakt. Dankzij een brede waaier aan combinatiemogelijkheden in fineer, lak en glas is MEGA-DESIGN een discreet en sterk stijlstatement in elk modern interieur.

Nieuw voor 2010

Dit jaar werd het meubelprogramma uitgebreid met een levendig fineer. Dit prettige, lichte beuken met zijn eigenzinnige karakter combineert perfect met het glanzende zwart van de gelakte glasfronten.
Eveneens nieuw is de kleur zand als lakuitvoering voor de elementromp of als lakleur aan de binnenkant van de glasfronten. Zandkleurige lak straalt elegantie uit en verzacht het puristische wit. Het gaat ook prachtig samen met de warme uitstraling van fineer.

MEGA-DESIGN past altijd en overal

MEGA-DESIGN past in elke ruimte en tegen elke wand, ook tegen schuine zolderwanden, en dat tot op de centimeter precies. Geen plekje blijft onbenut. Het systeem bestaat uit staanders waar fronten voor lopen. Gebruikers kunnen vrij kiezen hoeveel open en gesloten elementen ze installeren. De brede keuze aan kastfronten laat toe een eigen creatie te maken, met bijvoorbeeld de zachte uitstraling van hout of de luxueuze sfeer van lak. Achter de schuifdeuren kan een grote flatscreen verborgen worden die driedimensionaal kan bewegen dankzij een speciale houder. Ook de grote schuifdeuren lopen heel licht over hun geleiders.

Verlichting

Met sfeer- en accentverlichting in bepaalde delen van het meubel zijn fascinerende, optische effecten te creëren. Zo is MEGA-DESIGN heel mooi als vitrinekast om er objecten in tentoon te stellen, bijvoorbeeld op glazen leggers.

Klassevolle room divider

Het is perfect mogelijk een MEGA-DESIGN opstelling te gebruiken om een grote ruimte te scheiden. Alles is even mooi en hoogwaardig afgewerkt, er zijn geen voor- of achterkanten. Dat maakt MEGA-DESIGN tot een interessante oplossing voor het home office en een aantrekkelijke kantooromgeving. Het systeem is eindeloos uitbreidbaar in de breedte.

Reacties