Hoe richt je een kleine woning leuk in?

Iedereen wil natuurlijk graag huis met een grote woonkamer, een inloopkast en een badkamer zo groot als een balzaal. Helaas niet voor iedereen weggelegd.

Guido van Loon

Een klein huis is vaak veel gezelliger, vraagt minder onderhoud én doet een beroep op je creativiteit! Kleine ruimtes vragen om grootse ideeën…

Groot of klein, smal of lang. Een vrijstaande villa of een kleine gezinswoning. Voor elke woning is er een oplossing. We laten graag zien hoe je van een kleine ruimte, met een beetje creativiteit, toch een gezellige, rustgevende ruimte kan maken. Compact living!

Mini-woonkamer

De kunst van een kleine woonkamer is met weinig spullen op een creatieve manier ruimte creëren. Probeer hoeken in te richten die in elkaar overlopen. Een eethoek en een zithoek bijvoorbeeld, waarbij je de eetstoelen bij veel bezoek gemakkelijk aan kan schuiven in het zitgedeelte. Door gebruik te maken van één basiskleur creëer je één geheel en bewaar je de rust.

Woon-slaapkamer

Hoe wordt je woonkamer ook een plek waar je rustig slaapt? Maak je bed onderdeel van de ruimte, door te kiezen voor een bepaalde stijl en kleur die past bij de rest van je kamer. Accessoires als een sprei kunnen hierbij helpen. Kies verder voor een dekbedovertrek in één kleur. Voordeel van een woon-slaapkamer is dat je je bed ook bij je zithoek kunt trekken: zo creëer je extra zitruimte!

Meer tips voor de inrichting van je gezinswoning? Kijk voor leuke accessoires eens bij Koeka.

 

reacties
anderen bekeken ook

12 x luieren op de lekkerste daybeds voor binnen en buiten

Sandra van Koningshoven

Hoe zorg je voor een (betaalbaar) luxe interieur? Lees hier 5 tip...

Guido van Loon

Kasten van TMC Wonen

Met deze tips is je huis binnen een handomdraai opgeruimd

Sandra van Koningshoven

Bankstellen

Banken van TMC Wonen

Advertentie
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.

Advertentie
Advertentie