Foto: 2020/next125.jpg

De next125 vitrinekast: een moderne klassieker voor thuis

Een nieuwe vitrine waarmee next125 een tijdloze en tegelijkertijd eigentijdse twist geeft aan klassiek meubilair.

Iedereen kent het wel: door de jaren heen verzamel je heel wat mooie en waardevolle souvenirs en aandenkens. Vaak stel je je dan de vraag: “Waar moet ik dit nou weer neerzetten?” Zonde om al die dierbare stukken gewoon in een kast weg te stoppen. Een elegant alternatief is dan de nieuwe vitrine waarmee next125 een tijdloze en tegelijkertijd eigentijdse twist geeft aan klassiek meubilair. Of het nu in de keuken of in de woonkamer is: je kunt er meer in kwijt dan alleen maar je borden, kopjes en potten. De kast wordt vaak een soort etalage voor schatten die je niet alleen dichtbij, maar ook in het zicht wil hebben.

De next125 vitrinekast maakt indruk met haar verfijnde look met subtiele omlijstingen in onyxzwart, frontpanelen van getint glas, extravagante greep met lederlook en verborgen scharniertechniek. Met de optionele, dimbare ledverlichting aan de binnenkant zet u uw items bewust en sfeervol in de schijnwerpers.

Het waardevolle karakter van de vitrinekast komt ook tot uiting in de kastinrichting: de gesatineerd glazen legplanken met onyxzwarte passe-partouts weerspiegelen duidelijk de hoge designeisen en liefde voor details van next125. De designers hebben ook goed nagedacht over functionaliteit en door middel van gesloten lades verborgen opslagruimte gecreëerd. De geïntegreerde binnenladen en -korven met onyxzwarte glazen fronten zijn voorzien van hoogwaardige inlegmatten van vormvlies en creëren ruimte voor kleine voorwerpen die niet direct zichtbaar moeten zijn. Het TIP-ON openingssysteem maakt het harmonieuze totaalplaatje compleet en onderstreept de moderne uitstraling van de vitrine.

De next125 vitrinekast scoort bovendien met haar vele designmogelijkheden: met haar elegante pootjes staat ze heel mooi als item op zich, maar ze is ook beschikbaar in een versie met plint, zodat ze kan worden geïntegreerd in een keukenontwerp met een hoge kast. Het hoogwaardige meubelstuk is hoe dan ook een blikvanger in elke ruimte, niet alleen in de keuken. Als vrijstaand element in het midden van de ruimte of als elegant onderdeel van een bibliotheek staat de vitrinekast garant voor grenzeloze ontwerpvrijheid.

Meer van Next125
Reacties