Besparen op je thuiswerkplek; zo doe je dat!

Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om het thuiswerken erin te houden.

Guido van Loon 01 December 2021

Dat betekent dat steeds meer mensen in Nederland een plekje in huis moeten vrijmaken om thuis comfortabel te kunnen werken. Sommige bedrijven geven medewerkers een flink budget om de thuiswerkplek in te richten, maar lang niet iedereen heeft dit geluk. Waarschijnlijk voel je er weinig voor om je nieuwe kantoor volledig en modern in te richten met je eigen spaargeld, dus kun je kijken naar wat alternatieven. We geven je graag alvast wat tips, zodat jij geld overhoudt voor dingen die wél leuk zijn om geld aan uit te geven.

Een refurbished pc

Als je niet het geluk hebt dat jouw werkgever een laptop of pc voor je regelt, kun je het beste kijken naar een refurbished pc. Zeker als je gewoon standaard kantoorwerk doet, is het echt niet nodig om een dure computer te kopen van je eigen geld. Refurbished computers worden door experts volledig gereset en leeg getrokken, waardoor ze bijna als nieuw zijn. Ze zijn een stuk goedkoper dan nieuwe modellen en je zal weinig verschil merken. Ideaal!

Tweedehands meubelen

Het is zeer aan te raden om niet te besparen op kantoormeubelen, zeker als dat betekent dat je comfort hierdoor achteruitgaat. Een goede bureaustoel en fijn bureau welke je op jouw ideale hoogte kunt instellen zijn vrij cruciaal. Je hoeft hier echter geen gloednieuwe meubelen voor te kopen, want je kunt dit ook prima tweedehands vinden. Ga eens langs de kringloop of zoek online naar partijen die dit soort meubelen verkopen. Doordat veel bedrijven hun kantoren opdoeken, moeten ze ook van een hoop kantooritems af. Deze kun je wellicht voor een leuke prijs overnemen.

Scoor accessoires met korting

Het is best wel fijn om je af te kunnen sluiten van de geluiden in huis door middel van een noise cancelling koptelefoon. Het is nogal moeilijk om iedereen in het huis de hele dag stil te laten zijn zodat jij je kunt concentreren op je werk. Zo’n koptelefoon kost echter aardig wat centen, maar je hebt regelmatig goede deals bij diverse webshops. Denk aan de Black Friday periode, maar ook kortingen tijdens de feestdagen en sale vanwege nieuwe collecties die eraan komen. Ook hierbij geldt; je hoeft echt niet het allernieuwste model te kopen. De modellen van een jaar geleden werken ook prima en zijn tientallen euro’s goedkoper.

 

Reacties