Profielfoto van Akuwoodpanel.nl
Akuwoodpanel.nl
Weidehek 125, 4824 AT Breda
maandag
10:00 - 17:30
dinsdag
10:00 - 17:30
woensdag
10:00 - 17:30
donderdag
10:00 - 17:30
vrijdag
10:00 - 17:30
zaterdag
10:00 - 17:30
zondag
Gesloten

Maak een grootse entree met stijlvolle wandpanelen!

Het kiezen van de juiste wandbekleding voor de hal is niet zo eenvoudig als het kiezen van een kleur verf. Lees hier meer.

De hal van je huis is vaak centraal gelegen en bevindt zich in de buurt van de voordeur of is er direct naast gelegen. Het is een van de meest opvallende gebieden in huis, zowel voor bezoekers als voor bewoners.

Helaas zien veel mensen de hal als een functionele ruimte en besteden ze er weinig aandacht aan. Dit geldt ook voor de trap die in veel huizen vanuit de hal te bereiken is. De hal en trap zijn echter belangrijke delen van je huis en verdienen het om gezien te worden als meer dan alleen een doorloopruimte.

De hal is de eerste indruk die gasten van je huis krijgen. Hoewel ze misschien niet direct de trap gebruiken, zullen ze waarschijnlijk wel door de hal lopen. Daarom is het belangrijk om aandacht te besteden aan de wandbekleding in deze ruimte.

Kies de juiste wandbekleding

Het kiezen van de juiste wandbekleding voor de hal is niet zo eenvoudig als het kiezen van een kleur verf. Het is een gebied dat vaak meer verkeer heeft dan je denkt, zelfs als je hoofdingang niet in de hal ligt.

Als je trap direct vanuit de hal begint, wil je misschien een continuïteit van decoratie creëren, of het nu gaat om de wandbekleding, de vloerbedekking of beide.

Als de hal lang en smal is, kunnen de muren snel beschadigd raken. Houten wandpanelen zijn dan een perfecte wandbekleding die de tand des tijds zal doorstaan. Verticaal geplaatst, zien aku panelen er niet alleen fantastisch uit op de muren, maar het creëert ook de illusie van hoogte en helpt de ruimte minder "tunnelachtig" te maken.

Als je hal grenst aan een buurwoning of druk verkeer heeft, kunnen geluiden van buitenaf binnendringen. Sommige van onze producten hebben een unieke achterkant die speciaal is ontworpen om het geluid te verminderen.

Creëer een eyecatcher

Aku panelen bieden een tastbaar, driedimensionaal oppervlak. Aku panelen biedt dankzij zijn lineaire ontwerp een strakke, moderne uitstraling, maar er zijn ook diverse bijzondere en kleurrijke oppervlakken verkrijgbaar in de collectie.

Voor een iets andere benadering kun je ervoor kiezen om elke traptrede te bekleden met houten wandpanelen, ongeacht of je deze al op de muren hebt.