Verticale Jaloezieën

Onel Windowdressings heeft een zeer uitgebreide collectie verticale jaloezieën.

De collectie van Onel Windowdressings bevat meer dan 800 verschillende stoffen. Met een team van ervaren stijladviseurs komen we met de gehele collectie bij u thuis zodat u in uw eigen woonomgeving de verschillende producten kunt vergelijken. Naast een grote collectie bieden we ook een groot assortiment aan toepassingsmogelijkheden. Zo leveren wij verticale jaloezieën op maat in vrijwel iedere groote. Daarnaast kunt u ook kiezen voor ophangsystemen naar keuze of voor extra comfort elektrische bediening van uw verticale jaloezieën.

Vouwgordijnen kunnen uitgevoerd worden in een Roman 1 uitvoering (zonder baleinen) of een Roman 2 uitvoering (met baleinen voor of achter). Uiteraard kan het product gevoerd worden met een standaard of verduistering voeringstof.

Onel Windowdressings komt graag de diverse mogelijkheden in toepassingen en stoffen persoonlijk met je bespreken. Maak hiervoor direct een afspraak op onze contactformulier Naast onze exclusieve service aan huis bieden we standaard op onze producten tot wel 10 jaar garantie. Kwaliteit is dan ook één van onze speerpunten.