string(1) "b"
Profielfoto van Onel Windowdressings

Onel Windowdressings

Nijverheidsweg 27B-6, 2031 CN HAARLEM

Over ons

Onel Windowdressings brengt de winkel bij jou thuis! De raambekleding, het materiaal en de kleur moeten aansluiten bij jouw stijl.

Raambekleding-adviseurs thuis

Om je optimaal te kunnen adviseren bij de keuze van je raambekleding brengen ze daarom geheel kosteloos de winkel bij je thuis. De exclusieve service zorgt ervoor dat je in je eigen omgeving de producten in alle rust kunt bekijken en vergelijken, dit uiteraard samen met één van de adviseurs. Op elke gewenste dag en elk tijdstip is het mogelijk één van de raambekleding-adviseurs langs te laten komen, ook in de avonden en in het weekend. Deze gratis service door heel Nederland en België maakt het bedrijf uniek!

Vrijblijvende afspraak

Je kunt zelf alvast je prijs berekenen op de website en een vrijblijvende afspraak maken om de collecties in je eigen huis te bekijken. Er wordt door Onel Windowdressings gratis geadviseerd, gemeten en na een order ook gemonteerd. Je betaalt alleen het product! In je productmenu aan de linkerzijde vind je alle informatie over de raambekleding producten. Elk type raambekleding wordt hier duidelijk uitgelicht, je vindt hier voorbeelden en je kunt gelijk een offerte maken door simpelweg de maten in te vullen bij prijsindicatie. De kleurkeuzes zijn hier niet te vinden, deze worden op afspraak bij jou getoond.

Materialen

Onel Windowdressings hecht naast stijl ook enorme waarde aan kwaliteit. Met alle raambekleding en zonwering producten werken ze uitsluitend met de allerbeste materialen zodat je verzekerd bent van de hoogste kwaliteit. Zij zijn dusdanig verzekerd van de kwaliteit dat je standaard 5 jaar garantie krijgt op de meeste producten en voor sommige raambekleding producten als rolgordijnen en vouwgordijnen wordt zelfs 10 jaar garantie gehanteerd. Wil je optimale luxe en comfort? Alle producten zijn tevens verkrijgbaar met geautomatiseerde bediening.

Social media

-Facebook
-Pinterest 
-Instagram
-Youtube

Kenmerken Onel Windowdressings

- Onel Windowdressings levert niet alleen raambekleding op maat maar ook service op maat. Op elke gewenste dag en elk tijdstip is het mogelijk één van de adviseurs vrijblijvend langs te laten komen.
- Elektrische bediening, speciale vormen, kleine ramen, grote ramen... bijna alles is mogelijk.
- Bekijk het product assortiment en voorbeelden op de website. Vul simpelweg de maten in voor een prijsindicatie.