Plissé gordijnen

Onel Windowdressings heeft een zeer uitgebreide collectie plissé gordijnen.

Plissé gordijnen Onel Windowdressings

De collectie van Onel Windowdressings bevat meer dan 800 verschillende stoffen. Met een team van ervaren stijladviseurs komen we met de gehele collectie bij u thuis zodat u in uw eigen woonomgeving de verschillende producten kunt vergelijken. Naast een grote collectie bieden we ook een groot assortiment aan toepassingsmogelijkheden. Zo leveren wij plissé gordijnen op maat in vrijwel iedere groote. Daarnaast kunt u ook kiezen voor ophangsystemen naar keuze of voor extra comfort elektrische bediening van uw plissé gordijnen.

Plissé gordijnen kenmerken zich door stof die zig-zag in plooien is gevouwen en gestreken. Het product is dan ook zeer veelzijdig en heeft vele toepassingsmogelijkheden. Zo zijn er stoffen welke zijn verwerkt met een reflecterende laag voor optimale licht- en warmteregeling. De collectie plissé gordijnen bevat ook stoffen welke een vuilafstotende laag hebben. De collectie biedt een breed assortiment kleuren van transparante tot verduisterende stoffen.

Onel Windowdressings komt graag de diverse mogelijkheden in toepassingen en stoffen persoonlijk met je bespreken. Maak hiervoor direct een afspraak op onze contactformulier Naast onze exclusieve service aan huis bieden we standaard op onze producten tot wel 10 jaar garantie. Kwaliteit is dan ook één van onze speerpunten.