Paneelgordijnen, mooi op maat

Paneelgordijnen zijn verticale panelen die los van elkaar te bedienen zijn. Ze zijn goed te gebruiken als alternatief voor lamellen, overgordijn of vitrage.

Paneelgordijnen, een mooi gezicht

Paneelgordijnen zijn uitermate geschikt voor grotere raampartijen, zoals een schuifpui. Je kunt er bovendien, op bepaalde momenten, verschillende ruimtes van elkaar mee scheiden. De aparte lamellen van paneelgordijnen zijn los van elkaar te ordenen en te bedienen. Dat geeft veel flexibiliteit en ziet er ook nog zeer stijlvol uit.

Thuis en op kantoor

Paneelgordijnen zijn geschikt voor zowel particuliere als zakelijk toepassingen. De bovenzijde van de rail is voorzien uit verschillende banen. Zo kun je de panelen heel eenvoudig langs elkaar schuiven. Dit geeft veel mogelijkheden voor het bepalen van de lichtinval en privacy in huis. Ook worden paneelgordijnen in kantoorgebouwen gebruik. Je kunt de vergaderruimte zo makkelijk voorzien van raamdecoratie langs de lange glazen wanden. Paneelgordijnen kun je bovendien voorzien van een persoonlijke print. Denk daarbij aan het bedrijfslogo, pakkende visuals of afbeeldingen van producten. Als je de paneelgordijnen wilt bedrukken, moet je uitgaan van een witte stof als ondergrond.

Paneelgordijnen op maat

Bij Creon Raamdecoratie worden alle paneelgordijnen precies op maat gemaakt. Op het bestelformulier op de website geef je de exacte breedte en hoogte op en je ziet direct wat het je gaat kosten. Let er wel op dat je netto maten invoert en dat Creon hier geen spelen vanaf hoeft te halen. De breedte is inclusief het ophangmechanisme. Creon zorgt er vervolgens voor dat de paneelgordijnen op maat bij je thuis of op kantoor worden afgeleverd. Het ophangen van de paneelgordijnen is dan heel eenvoudig. In principe heb je alleen een boormachine nodig. Een rolmaat, potlood en water zijn geen vereiste maar kunnen handig zijn om bij de hand te hebben.

Hoe paneelgordijnen monteren?

De panelen en de rail worden los van elkaar geleverd dus je moet eerst de panelen in de rail klikken. Vervolgens plaats je het paneelgordijn op de plek waar je deze wilt bevestigen. Teken met een potlood de gaten af in het ophangmechanisme. Na het aftekenen is het goed om te checken of het paneelgordijn ook waterpas hangt anders zal deze niet goed functioneren. Boor daarna pas de gaten en stop een plug in de muur. Schroef vervolgens het paneelgordijn goed vast.