Profielfoto van Creon Raamdecoratie

Creon Raamdecoratie

Sluisweg 2B, 3371 EV Hardinxveld-Giessendam

Over ons

Er zijn tegenwoordig veel verschillende soorten raamdecoratie. Creon Raamdecoratie is een webshop waar je slim en scherp geprijsd online kunt bestellen.

Hoe kies je de juiste raamdecoratie?

Als je op zoek bent naar nieuwe raamdecoratie en je zoekt iets anders dan traditionele gordijnen dan hebben we hier drie tips voor praktische en tegelijkertijd sfeervolle raamdecoratie.

Sfeervolle houten jaloezieën

Houten jaloezieën zijn een uitstekende oplossing om je ramen op een stijlvolle manier af te dekken. Naast een goede vermindering van de inkijk in je woning geeft het houten materiaal extra gezelligheid en warmte aan je interieur. Tegenwoordig zijn ze ook veel verschillende kleuren verkrijgbaar. Houten jaloezieën zijn eenvoudig open en dicht te doen, en als je ze op maat laat maken dan kun je ze ook heel gemakkelijk zelf thuis ophangen.

Trendy duo rolgordijnen

Een duo rolgordijn ken je misschien onder naam roljaloezie of dag-en-nachtrolgordijn. Het is een rolgordijn waarop doorschijnende en gekleurde banen elkaar afwisselen. Door deze banen over elkaar heen te bewegen als je het gordijn laat zakken of omhoog doet, bepaal je zelf de hoeveelheid licht die in je woning valt en de mate van inkijk. Met trendy duo rolgordijnen kun je met een kleine beweging dus de inkijk en de hoeveelheid licht in je woning heel gemakkelijk bepalen. De lichte en donkere banen zorgen daarnaast voor een stijlvolle en subtiele decoratie van je woning. De kleur van de donkere banen kun je naar eigen smaak uitkiezen.

Mooie plisségordijnen

Bij plissé gordijnen wordt de geplooide stof opgevouwen als je de gordijnen omhoog doet. Plissé gordijnen zien er stijlvol uit en kunnen worden voorzien van stoffen met een verschillende mate van doorzichtigheid (transparant, semi-transparant en verduisterend). Je kunt kiezen voor plissé gordijnen die van boven naar onder (top-down) kunnen worden uitgevouwen, maar ook voor uitvoeringen die juist van onder naar boven (bottom-up) gaan als je ze uitvouwt. Zo kun je ook juist de onderste delen van een raam verduisteren, bijvoorbeeld als je daar juist last hebt van veel zon of inkijk.

Hét adres voor je raamdecoratie

Of je nu kiest voor houten jaloezieën, duo rolgordijnen, of plisségordijnen om voor je ramen te hangen, je weet zeker dat je bij Creon Raamdecoratie altijd slaagt. In de grote online collectie vind je namelijk altijd een kleur die past bij je interieur. Bovendien wordt alle raamdecoratie exact op maat gemaakt, zodat je deze direct kunt ophangen. En doordat er geen gebruik wordt gemaakt van een fysieke winkel of showroom, zijn de raamdecoraties bij Creon altijd scherp geprijsd.