Foto: Luxaflex-lamellen-jaloezie.jpg

Luxaflex® Verticale Jaloezieën collectie

Nieuwe Luxaflex® Verticale Jaloezieën collectie ideaal voor grote ramen

Variatie aan kleuren, materialen en lamelbreedtes maken Luxaflex® Verticale Jaloezieën collectie geschikt voor iedere ruimte.

Uni en rijk bedrukte stoffen, geometrische patronen en geweven jacquardstoffen, aluminium en PVC lamellen: de nieuwe collectie Luxaflex® Verticale Jaloezieën heeft het allemaal. Door de brede keuze in kleuren, materialen en lamelbreedtes kun je ze in vrijwel iedere ruimte inzetten. De collectie is door zijn nieuwe, grote afmetingen ideaal voor grotere ramen, schuifpuien of als separatiegordijn.

De stoffen van de nieuwe collectie Luxaflex® Verticale Jaloezieën hebben hun eigen kleurbeeld en transparantie, zodat voor elke kamer het gewenste lichteffect kan worden bereikt. Zo kunnen transparante lamellen bijdragen aan een lichte en zonnige woonkamer, terwijl de slaapkamer juist donkerder gehouden kan worden met non-transparante lamellen. De Verticale Jaloezieën zijn beschikbaar tot een overspanning van 7 meter, waardoor ze uitermate geschikt zijn voor grote raampartijen.

Met de Luxaflex® Panels, 250 mm brede lamellen, combineer je de functionaliteit van de verticale jaloezieën met de warmte en de moderne uitstraling van de collectie Luxaflex® Paneelgordijnen. De brede panelen vormen een dun pakket wanneer ze worden geopend en bieden een maximum aan vrij zicht. Ideaal dus voor een schuifpui waarbij de Panels niet in de loop mogen hangen.

Vuilafstotend voor de keuken
Voor ruimten als de keuken of de badkamer heeft de collectie een aantal stoffen die speciaal zijn behandeld met de vuilafstotende en vochtwerende Dustblock™ coating. Stoffen behandeld met Dustblock™ zijn antistatisch en zeer eenvoudig te reinigen. Als je een ruimte koel wil houden, kun je het beste kiezen voor een Topar® coating. Dit is een kleurloze coating die het zonlicht weerkaatst waardoor de zon minder warmte opwekt in de ruimte. Topar® Plus heeft dezelfde eigenschappen, maar is ook vochtbestendig waardoor het geschikt is voor vochtigere ruimten.

Perforatiepatronen
Naast stoffen lamellen, heeft de nieuwe collectie ook lamellen van geborsteld aluminium in diverse kleuren en texturen. Hierdoor wordt het gebruik van natuurlijk licht gemaximaliseerd. De diverse perforatiepatronen zorgen voor een balans tussen lichtinval en privacy: ze creëren schaduwen en schitterende lichteffecten. De interactie tussen licht en reflectie geeft de kamer een warme, natuurlijke gloed.

De kunststof lamellen in de collectie Luxaflex® Verticale Jaloezieën hebben ook een unieke reeks perforatiepatronen. Zo wordt het een koud kunstje om de visuele aantrekkingskracht en de vormelijke verfijning van een kamer te verhogen. Verticale jaloezieën van kunststof zijn duurzaam en gemakkelijk te onderhouden.

'De nieuwe collectie toont aan dat Verticale Jaloezieën anno 2013 nog steeds een aantrekkelijke en stijlvolle oplossing zijn voor raamdecoratie,' stelt Lisette van Zelst van Luxaflex Nederland. 'De verschillende kleuren, materialen en lamelbreedtes zorgen ervoor dat er voor iedere ruimte een optimaal product en passende kleur is.'

Meer informatie: www.luxaflex.nl

Publicatiedatum: 17 maart 2013

Gespot door de redactie van Wonen.nl

Reacties