Horizontale jaloezieën

Onel Windowdressings heeft een zeer uitgebreide horizontale jaloezieën.

De collectie van Onel Windowdressings bevat meer dan 800 verschillende stoffen. Met een team van ervaren stijladviseurs komen we met de gehele collectie bij u thuis zodat u in uw eigen woonomgeving de verschillende producten kunt vergelijken. Naast een grote collectie bieden we ook een groot assortiment aan toepassingsmogelijkheden. Zo leveren wij horizontale jaloezieën op maat in vrijwel iedere groote. Daarnaast kunt u ook kiezen voor ophangsystemen naar keuze of voor extra comfort elektrische bediening van uw horizontale jaloezieën.

Horizontale jaloezieën zijn door Luxaflex® in de jaren 50 geïntroduceerd. De charme van deze raambekleding is de brede toepasbaarheid. Met een simpele beweging regelt u de intensiteit en de ruime lichtinval. Horizontale jaloezieën zijn inmiddels in zeer veel breedtes en afwerkingen leverbaar. Voor zowel klassieke als moderne interieurs is het product schitterend toe te passen.

Onel Windowdressings komt graag de diverse mogelijkheden in toepassingen en stoffen persoonlijk met je bespreken. Maak hiervoor direct een afspraak op onze contactformulier Naast onze exclusieve service aan huis bieden we standaard op onze producten tot wel 10 jaar garantie. Kwaliteit is dan ook één van onze speerpunten.