Elektrische houten jaloezieën

Elektrische houten jaloezieën hebben een klassieke en tijdloze uitstraling. Maar zijn bovendien eenvoudig te bedienen.

Ontdek het gemak van elektrische houten jaloezieën

Tegenwoordig wordt dit type zonwering steeds vaker voorzien van een elektrische motor. Wat zijn de voordelen van elektrische houten jaloezieën?

Maximale controle over uw lichtinval en privacy

Houten jaloezieën zijn een sfeermaker voor uw interieur. Met elektrische bediening kunt u die sfeer volledig aanpassen aan uw wensen. Geniet u van een spannende film? Dan hoeft u niet op te staan als er felle zonnestralen over uw beeldscherm vallen. Pak simpelweg de afstandsbediening erbij en draai de lamellen in elke gewenste stand. Ook het op- en neerhalen van de jaloezieën is eenvoudig. Kies voor maximale lichtinval of voor privacy, alles op het juiste moment.

De rustieke uitstraling van hout

Het unieke aan elektrische houten jaloezieën is dat tijdloze klasse hand in hand gaat met moderne technologie. Hout is een natuurmateriaal met een warme uitstraling. Van landelijk tot industrieel of modern: voor elk interieur is er wel een passende kleur te vinden. Kies voor de natuurlijke charme van houttinten, of laat u verrassen door de effecten van helderwit of zakelijk zwart. Hout heeft tal van voordelen, maar één klein nadeel: het is wat zwaarder dan kunststof of aluminium. Dit compenseert u eenvoudig met elektronische houten jaloezieën. Het bedienen van uw zonwering wordt dan verrassend eenvoudig.

De montage van elektrische houten jaloezieën

Elektrische houten jaloezieën zijn een gewild interieur-item, maar meestal hangt er een stevig prijskaartje aan. Het monteren van jaloezieën is immers maatwerk. Toch kunt u wel degelijk genieten van het comfort van elektrische houten jaloezieën zonder al te veel geld kwijt te zijn. Zelf monteren is een goede optie. Altijd gedacht dat dat een lastige klus was? In de praktijk valt dat enorm mee; zelfs mensen met twee linkerhanden krijgen het voor elkaar. Om uw zonwering succesvol te kunnen monteren hebt u drie dingen nodig: montagevriendelijke elektrische houten jaloezieën, een duidelijke stap-voor-stap handleiding en goed gereedschap.

Meer weten?

Bent u op zoek naar betaalbare elektrische houten jaloezieën? Of wilt u graag meer informatie over de praktische mogelijkheden? Bij Creon Raamdecoratie bent u altijd welkom voor een advies op maat.