Duette

Onel Windowdressings heeft een zeer uitgebreide collectie duette gordijnen.

Duette gordijnen Onel Windowdressings

De collectie van Onel Windowdressings bevat meer dan 800 verschillende stoffen. Met een team van ervaren stijladviseurs komen we met de gehele collectie bij u thuis zodat u in uw eigen woonomgeving de verschillende producten kunt vergelijken. Naast een grote collectie bieden we ook een groot assortiment aan toepassingsmogelijkheden. Zo leveren wij duette gordijnen op maat in vrijwel iedere groote. Daarnaast kunt u ook kiezen voor ophangsystemen naar keuze of voor extra comfort elektrische bediening van uw duettes.

Een duette gordijn is bijna gelijk aan een plisse gordijn. De duette heeft een soort honingraatstructuur. De structuur van luchtkussentjes zorgt voor een effectieve barrière tegen warmte en kou. Zo kan de overdracht van warmte tot wel 48% gereduceerd worden.Het is een zeer veelzijdig product met vele toepassingsmogelijkheden. Zo zijn er stoffen met een reflecterende laag voor een optimale licht- en warmteregeling. De collectie duettes bevat ook stoffen die een vuilafstotende laag hebben. De collectie biedt een breed assortiment kleuren van transparante tot en met verduisterende stoffen.

Onel Windowdressings komt graag de diverse mogelijkheden in toepassingen en stoffen persoonlijk met je bespreken. Maak hiervoor direct een afspraak op onze contactformulier. Naast onze exclusieve service aan huis bieden we standaard op onze producten tot wel 10 jaar garantie. Kwaliteit is dan ook één van onze speerpunten.