Aluminium jaloezieën

Heeft u net een nieuwe woning gekocht of denkt u erover om uw huidige woning opnieuw in te richten?

Stoer of elegant?

Dan denkt u wellicht ook na over alle mogelijkheden die u heeft om de lichtinval en de ambiance zo goed mogelijk te reguleren. Gordijnen en vitrages hebben vaak een knusse en huiselijke uitstraling, maar de regelmogelijkheden zijn beperkt. Die regelmogelijkheden heeft u echter wel als u jaloezieën ophangt. En ook die kunnen zeer bepalend zijn voor de atmosfeer in huis. De sfeer van een aluminium jaloezie komt voor een groot gedeelte door de breedte van de lamel. Zoekt u een stoere uitstraling kies dan voor een brede lamel en een elegante stijl creëert u met een smalle lamel. Maar ook het licht van buitenaf bepaalt in hoge mate de sfeer bij u in huis.

Aluminium jaloezieën, de juiste hoeveelheid licht

Jaloezieën bestaan uit lamellen die u traploos kunt instellen op elke gewenste stand. Afhankelijk van de stand van de zon stelt u de lamellen zo in dat ze licht tegenhouden, maar toch voldoende licht doorlaten. Daarmee zorgt u dat het binnen niet té licht, maar ook niet té donker is. Verandert de stand van de zon gedurende de dag, of neemt de lichtintensiteit af door bewolking, dan is een kleine correctie voldoende om toch de ideale lichtomstandigheden te creëren.

Zijn aluminium jaloezieën wel sfeervol?

U wilt niet alleen raamdecoratie waarmee u de lichtinval kunt reguleren. U wilt ook dat het sfeer uitstraalt en uw interieur ten goede komt. Als u aluminium jaloezieën kunt bestellen in een groot aantal kleurstellingen en daarbij ook nog kunt kiezen uit verschillende breedtematen van de lamellen, dan heeft u alles in handen om uw woning een geheel eigen sfeer te geven. Aluminium jaloezieën zijn daarbij ook nog een duurzame investering, waar u vele jaren profijt van kunt hebben.

Kies altijd voor maatwerk

U heeft pas profijt van aluminium jaloezieën als ze perfect op maat gemaakt zijn. Dan heeft u geen last van invallend licht via de zijkanten, onderkant of bovenkant. Online Rolgordijnen geeft u kristalheldere meetinstructies en maakt uw aluminium jaloezieën geheel op maat. Bekijkt u onze website en neemt u contact op bij eventuele vragen.

Aluminium jaloezieën online bestellen

U kunt uw aluminium jaloezieën eenvoudig online bestellen. Bij onlinerolgordijnen onderscheiden de aluminium jaloezieën zich onder meer door de dikte van de lamellen. Deze bedraagt 0,21 mm, waardoor ze extra sterk zijn en dus veel langer meegaan. De lamellen van deze aluminium jaloezieën leveren ze in verschillende breedtematen. Kiest u voor 16 mm of 25 mm, dan zult u zien dat ze in de juiste kleurstelling iets elegants uitstralen, dat goed past in een licht traditioneel of romantisch interieur. Wilt u liever een stoere en robuuste uitstraling? Kiest u dan voor een lamelbreedte van 50 mm of 70 mm. Deze jaloezieën passen erg goed in een stoere en industrieel vormgegeven huishouding.