string(1) "b"
Profielfoto van Onlinerolgordijnen.nl

Onlinerolgordijnen.nl

Bitgumerdyk 1, 9034 GH Marssum

Over ons

Staat u op het punt om uw woning te verbouwen of opnieuw in te richten, of heeft u een geheel nieuwe woning op het oog? En heeft u al genoeg ideeën?

Topkwaliteit raamdecoratie voor de laagste prijs

Waarschijnlijk heeft u ongetwijfeld beelden in uw hoofd hoe u de ruimtes wilt inrichten. Denkt u daarbij ook aan directe lichtinval en hoe u deze lichtinval wilt reguleren. Kiest u voor klassieke vitrages en gordijnen, of bent u van plan om gebruik te maken van moderne vormen van raamdecoratie?

Raamdecoratie, veel meer dan alleen versiering

Welke raamdecoratie voor het reguleren van zonlicht u ook kiest, als het naadloos past, van eersteklas materialen is vervaardigd en er bijzonder smaakvol uitziet, dan verdient het de naam raamdecoratie ook. Het decoreert namelijk uw ramen. Dit is precies wat u terugvindt in het assortiment van Creon Raamdecoratie. Raamdecoratie, gecombineerd met topkwaliteit en optimale functionaliteit. En bovendien voor zeer scherpe prijzen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor makkelijk te bedienen rolgordijnen. Wilt u meer regelmogelijkheden, dan zouden duorolgordijnen weleens heel geschikt zijn. Een duorolgordijn heeft twee banen, waarvan er een transparant is. Door transparante en ondoorzichtige vlakken te laten overlappen, bepaalt u exact hoeveel licht er in uw ruimte mag vallen. U kunt ook kiezen voor duurzame jaloezieën, bijvoorbeeld van aluminium of van ecologisch verantwoord geproduceerd hout. Houten jaloezieën staan vaak bijzonder goed in een klassiek of traditioneel ingericht huis, maar werken ook verrassend mooi in een moderne, industriële ambiance. Een strak en zakelijk effect creëert u met verticaal hangende lamellen. Dit type raamdecoratie is zeer geschikt als u een bedrijfsruimte aan huis heeft. Zowel lamellen als jaloezieën stellen u in staat om de lichtintensiteit zo nauwkeurig mogelijk te bepalen. Een bijzonder smaakvol alternatief voor rolgordijnen zijn plisségordijnen en vouwgordijnen. De lichtwerende stof rolt niet omlaag, maar vouwt zich uit.

Extra mogelijkheden

Daarmee is nog niet het gehele assortiment besproken. U kunt namelijk ook lamelgordijnen bestellen. Wilt u naast raamdecoratie ook extra bescherming tegen zon of insecten, dan levert Creon Raamdecoratie u zonwering en op maat gemaakte horren.

Het gemak van onlinerolgordijnen.nl

Creon Raamdecoratie is leverancier van raamdecoratie op maat. Zij werken uitsluitend met A-merken en eerste kwaliteit materialen. Wat u ook wilt bestellen, u vindt online precies de maten die zij nodig hebben om maatwerk te verrichten. Voor uw raamdecoratie vindt u uitgebreide en heldere montage-instructies. Wilt u het niet zelf doen, dan biedt Creon u een montageservice. Een service met eveneens zeer scherpe prijzen. Mogen we u binnenkort als klant begroeten?