string(1) "p"
Profielfoto van Deens
Deens
Geerkade 21, 4871 CK ETTEN-LEUR
maandag
09:00 - 17:00
dinsdag
09:00 - 17:00
woensdag
09:00 - 17:00
donderdag
09:00 - 17:00
vrijdag
09:00 - 17:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Interieurtrends voor 2023

Wat gaan we zien op interieurgebied in 2023? Dit jaar speelt comfort, geborgenheid, kwaliteit en duurzaamheid een belangrijke rol. Lees verder!

Interieurtrend 1: Make a (bold) statement
Maak het FUN! Ga in 2023 voor een uitgesproken stijl met felle kleuren. Gedurfde meubels zoals een knalroze bank of een felgroene salontafel zijn voorbeelden van interieurproducten die goed bij deze stijl passen.

Interieurtrend 2: 'I'm blue'
De frisse combinatie van blauwtinten zoals kobaltblauw, pastelblauw, ijsblauw, nachtblauw, turkoois en wit past bij een strak en modern interieur. Maar donkerblauw is ook een uitstekende kleur als je gaat voor een hotel chique woonstijl. Je kunt deze kleur terug laten komen op de muur in de vorm van een mooi behang, maar ook in accessoires zoals vloerkleden, vazen en kussens.

Interieurtrend 3: Ton sur Ton
Zijn al die felle kleuren niets voor jou en ben je meer fan van een wat rustiger interieur? Gelukkig gaat het warme kleurenpalet nergens naar toe in 2023! Aardetinten als zandkleur, taupe en beige zien we nog steeds terug in ons interieur.

Interieurtrend 4: Duurzaam design
Vind jij het ook zo belangrijk dat je een interieur creëert dat lang meegaat met eerlijke en gezonde materialen? Dan past deze duurzaam wonen trend helemaal bij jou! Haal de natuur naar binnen en mix natuurlijke kleuren als groen, beige en warme rood- en bruintinten.

Interieurtrend 5: Ronde meubelen met organische vormen
In 2023 gaan we veel ronde afwerkingen zien in materialen en meubilair. De rondingen en het verzachten van vormen geven je interieur een luchtig en geborgen gevoel. En dat is precies wat we nodig hebben dit nieuwe jaar.

De woonartikele die passen bij deze interieurtrends vind je op DEENS.NL!