Profielfoto van Deens
Deens
Geerkade 21, 4871 CK ETTEN-LEUR
maandag
09:00 - 17:00
dinsdag
09:00 - 17:00
woensdag
09:00 - 17:00
donderdag
09:00 - 17:00
vrijdag
09:00 - 17:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Hoera! 15 jaar DEENS.NL!

Op 17 november 2022 bestaan we 15 jaar en dat vieren we héél graag met jou, onze trouwe bezoeker, klant en volger.

Er was eens...

een feestje waar 2 vriendinnen fantaseren over een eigen bedrijf. Het was 2006. Ze wilden eigenlijk een winkel beginnen met daarnaast een webshop, om future proof te zijn. Zoals Suzan & Nicole het omschreven; een soort Dille & Kamille, maar dan anders. Ze hadden het dan vooral over de fijne sfeer die in de winkel hangt en de behoefte om altijd wel iets mee te willen nemen voor je naar buiten stapt. Suzan & Nicole wilden graag inspiratie bieden met vernieuwende collecties.

Onafhankelijk van elkaar zijn de dames toen op zoek gegaan naar collecties die hen aanspraken. Bij samenkomst bleek dat 7 van de 10 collecties uit Denemarken kwamen. Het concept was daar: DEENS.NL. Uit praktische overwegingen - Nicole haar jongste zoon was pas 1 jaar - besloten ze online op te starten om vervolgens uit te breiden naar een stenen winkel...

Benieuwd naar het vervolg van dit verhaal?

Lees het hele verhaal over hoe DEENS.NL is ontstaan in een Limited Edition van het DEENS Mini Magazine. Je ontvangt automatisch een magazine bij je een bestelling, zolang de voorraad strekt! Je kunt het magazine nu ook online inlezen.

Met dit magazine laat DEENS.NL je graag kennis maken met een aantal van hun leveranciers, maar ook fijne partners komen voorbij waarmee ze in de afgelopen jaren hebben samengewerkt. Persoonlijke verhalen, inspiratie, tips en diverse kortingscodes vind je terug in dit magazine dat het hele team van DEENS.NL met liefde en aandacht voor jullie heeft samengesteld.

Veel leesplezier!