string(1) "p"

Welke raamdecoratie past bij jouw woonstijl?

Ben je op zoek naar een eigentijds alternatief voor (over)gordijnen, vitrage of inbetween-gordijnen?

Informeer naar alle oplossingen voor raamdecoratie

Bij Venice kun je terrecht voor vouwgordijnen, rolgordijnen, plissés, hi-lights of jaloezieën. Wij leveren zowel horizontale als verticale jaloezieën (shutters) van hout, kunststof of aluminium.

Vouwgordijnen worden in eigen atelier gemaakt. Als klant bieden wij u de mogelijkheid om het resultaat ‘hangend’ na te kijken. Hierdoor kom je niet voor verrassingen te staan.

Voor kantelramen bieden wij een unieke oplossing waarbij boren of schroeven niet nodig is. Wij zijn de enige leverancier in IJmuiden van dit eenvoudige raamdecoratiesysteem!

Wij kiezen voor kwaliteit. Daarom zijn wij dealer van HR Design, Seasons en AB2.

Hout brengt sfeer in uw interieur, schept warmte en ademt karakter.

Het heeft een natuurlijk effect en verrijkt het interieur op een subtiele wijze. Onze Horizon jaloezie hout collectie herkent u aan de oorspronkelijke uitstraling en de uitgesproken houtnerf, wat uw garantie is voor een echt natuurproduct.

HR Design heeft een grote collectie, waarbij alle kleuren op een lamelbreedte van 50, 65 en 90 mm. leverbaar zijn. Daarbij heeft u ook nog de keuze uit een mooie ladderband collectie bestaande uit 17 eigentijdse kleuren. Ladderband is leverbaar op 10, 25 en 38 mm. breed. Op de ladderbandkaart staat aangegeven wat de mogelijkheden zijn.

De 3 verschillende kleurenwaaiers zijn:

1. Plain & Frosted; maximale breedte van 360 cm.
2. Glossy & Naturel; maximale breedte van 360 cm.
3. Bamboo; maximale breedte van 240 cm.

Voor de productie van Horizon jaloezieën hout wordt uitsluitend hout van de beste kwaliteit Basswood (lindehout), Paulowniawood en Bamboe gebruikt. Deze houtsoorten worden duurzaam verbouwd en er wordt continu gewerkt aan de aanplanting van nieuwe bomen. Voor toepassing in houten jaloezieën hebben deze houtsoorten de volgende voordelen:
• Licht van gewicht (m.u.v. bamboe)
• Vormvast
• Weinig onderling kleurverschil tussen lamellen
• Mooie nerfstructuur
• Hoge kleurechtheid

Horizon jaloezieën hout worden niet geadviseerd voor toepassing in badkamers en vochtige ruimtes.