string(1) "b"
Profielfoto van Venice Gordijnatelier

Venice Gordijnatelier

Kennemerlaan 77A, 1972 EJ IJmuiden

Over ons

De omgeving waarin uw woont of werkt verdient aandacht

over Gordijnatelier Venice

U moet zich er goed voelen en dat geldt ook voor uw gezinsleden of medewerkers. In onze winkel aan de Kennemerlaan in IJmuiden kunt u zich later inspireren op het gebied van gordijnen, raamdecoratie, zonwering, vloeren en vloerbedekking/vinyl. Door de fabricage in ons eigen atelier kunnen wij snel én tegen concurrerende prijzen leveren!

Gordijnatelier Venice beschikt een groot assortiment materialen, kleuren en designs waarover wij u graag in een persoonlijk gesprek adviseren. De collectie is altijd actueel en speelt in op de laatste woontrends. Wat u ook uitzoekt, wij leveren altijd maatwerk. Thuis inmeten en bevestigen of plaatsen zijn bij de prijs inbegrepen. Door onze persoonlijke aanpak vinden het vanzelfsprekend dat wij net zo vaak bij u langskomen tot u 100% tevreden bent!

Monique Venice is het gezicht van Gordijnatelier Venice. Zij ontdekte in 1996 dat werken in de gordijnbranche haar grote passie is. Na een paar jaar ervaring opgedaan te hebben bij een groot gordijnatelier, besloot Monique in 2003 voor zichtzelf te beginnen. Eerst vanuit huis, maar al snel werd haar zolderkamer verruild voor een atelier met professionele apparatuur in Nieuw Vennip. Daar werkte zij met veel plezier voor particuliere klanten en vijf grote gordijnwinkels in de regio. In het najaar van 2010 kreeg Monique de kans om zich te vestigen in een fantastisch winkelpand aan de Kennemerlaan in IJmuiden.