Wat zijn de populairste duo rolgordijn kleuren en stoffen?

Welke kleuren en stoffen worden het meest gekozen bij de aankoop van duo rolgordijnen? Wij hebben de top 5 voor je op een rijtje gezet.

Wit en grijs voeren de lijst aan

De witte en grijze kleuren en stoffen domineren de ranglijst van meest populaire kleuren en stoffen. Daarbij komen we ze in allerlei vormen tegen, van strak wit tot off-white en van lichtgrijs tot antraciet. Na wit en grijs komen kleuren als taupe, cacao, ecru en zwart. Hieronder en in de afbeeldingen zie je de top 5 van meest verkochte duo rolgordijn kleuren en stoffen. Toeval of niet, alle stoffen uit de top 5  zijn op dit moment in de aanbieding. Je profiteert van 20% korting!

1. IJswit duo rolgordijn 7-8 cm breed

Het IJswit duo rolgordijn 7-8 cm breed heeft in de afgelopen maanden het Donswit duo rolgordijn ingehaald. IJswit heeft als kenmerken dat het een elegante uitstraling heeft en makkelijk te combineren is met veel andere kleuren.

2. Donswit duo rolgordijn 7-8 cm breed

Al jaren in de top 3 van populairste duo rolgordijnstoffen en kleuren. De kleur is zachter dan IJswit en neigt al iets meer naar grijs. Perfect te combineren met veel moderne interieurkleuren. Ben je op zoek naar een warme, zachte kleur wit, dan is Donswit de juiste kleur voor je.

3. Antraciet duo rolgordijn 7-8 cm breed

Een chique en moderne kleur met een strakke en statige uitstraling. Deze kleur kan erg goed gecombineerd worden met andere kleuren op de muren en plafonds. Bijvoorbeeld met het veel gebruikte RAL 9010 waarbij de witte RAL tint zorgt voor de moderne uitstraling terwijl het antraciet van het duo rolgordijn voor een warme en strakke look zorgt.

4. Parelgrijs duo rolgordijn 7-8 cm breed

Parelgrijs is een neutrale middengrijze kleur stof. Deze stof past bijvoorbeeld goed bij houtsoorten met een licht grijsgehalte. Omdat deze kleur zo neutraal is kan je hem met veel andere kleuren combineren.

5. Lichtgrijs duo rolgordijn 7-8 cm breed

Grijs en wit domineren de top 5 volledig. Deze lichtgrijze duo rolgordijnstof is hier ook weer een mooi voorbeeld van. Het lichtgrijs komt ook in de buurt van het donswit maar heeft wat meer grijs. De perfecte keuze als je een lichte grijze kleur wenst voor je duo rolgordijnen.