Raamdecoratieshop.nl in nieuw jasje

Met de voltooiing van de volledig vernieuwde webshop Raamdecoratieshop.nl is HEWO Raamdecoratie klaar voor de toekomst.

HEWO Raamdecoratie klaar voor de toekomst

Met de voltooiing van de webshops Raamdecoratieshop.nl en Raamdecoratieshop.be en de verhuizing naar een grotere fabriek annex kantoor en showroom is HEWO Raamdecoratie volledig klaar voor de toekomst.

Verhuizing

In december 2019 is HEWO Raamdecoratie verhuisd binnen Weert naar een groter pand aan de Willem I straat 57.  In het nieuwe pand is meer ruimte om de groeiende productie van raamdecoratie te herbergen. Naast alle bestaande raambekleding zullen er vanaf het tweede kwartaal van 2020 ook plisségordijnen gemaakt gaan worden. Het nieuwe pand heeft tevens een veel grotere showroom dan voorheen. Hierdoor is het mogelijk om je nog meer raamdecoratie voorbeelden te laten zien, voelen en demonstreren. Laat je verrassen en boek telefonisch een bezoek aan showroom via +31 (0)495 541011.

Nieuwe webshop

HEWO Raamdecoratie produceert al haar raamdecoratie producten op maat in de eigen fabriek in Weert en verkoopt uitsluitend online via haar eigen webshops. Door de eigen productie en directe online verkoop bespaar je tot wel 70% op je raambekleding. Op de compleet vernieuwde webshops  Raamdecoratieshop.nl en Raamdecoratieshop.be vind je alle soorten raamdecoratie van rolgordijnen en duo rolgordijnen tot houten jaloezieën, vouwgordijnen, shades en raamdividers.

Klarna Betaal Later

Met Klarna Betaal Later heb je nu ook de mogelijkheid om je raamdecoratie bestelling pas achteraf te betalen. Dit geeft je na ontvangst van je product 14 dagen de tijd om te betalen, zonder extra rente of kosten voor jou. Wel zo makkelijk en veilig!

Laat je verrassen door de ruime collectie van raamdecoratie en stoffen op raamdecoratieshop.nl en raamdecoratieshop.be. Bestel gratis kleurstalen of boek een bezoek aan onze showroom en laat je adviseren en inspireren door onze ervaren binnenhuis adviseurs.