Nieuwe rolgordijnen voor Toon Hermans Huis Weert

HEWO Raamdecoratie sponsort rolgordijnen voor Toon Hermans Huis

Nieuwe rolgordijnen voor Toon Hermans Huis Weert

Als je met kanker te maken krijgt staat de wereld op zijn kop. En niet alleen je eigen wereld maar ook die van de mensen om je heen. Je leven verandert van de ene dag op de andere zeer ingrijpend en het kost veel energie en inzet om een nieuw evenwicht te vinden.

Het Toon Hermans Huis geeft deze mensen een plaats waar ze terecht kunen. Het Toon Hermans Huis Weert is een inloophuis voor iedereen die met kanker geconfrontreerd wordt en zijn/haar naasten. Het is een bijzondere ontmoetingsplaats waar de deuren voor iedereen wagenwijd open staan.

Het Toon Hermans Huis Weert heeft geen reguliere inkomsten. Het huis is praktisch volledig afhankelijk van sponsoring, giften en donaties.Toen HEWO Raamdecoratie de vraag kreeg om 2 rolgordijnen te sponsoren hebben we dat dan ook graag gedaan. 

Wil je ook het Toon Hermans Huis Weert sponsoren? Kijk dan eens op de sponsoring pagina voor de mogelijkheden.

Benieuwd naar de raamdecoratie van HEWO Raamdecoratie? Neem dan eens een kijkje op onze uitgebreide webshop raamdecoratieshop.nl of raamdecoratieshop.be. Hier vind je niet alleen rolgordijnen maar ook alle andere soorten raamdecoratie zoals duo rolgordijnen, paneelgordijnen, vouwgordijnen en houten en aluminium jaloezieën. Alles uit onze eigen raamdecoratiefabriek in Weert.