Noviteiten bij HEWO Raamdecoratie

HEWO Raamdecoratie heeft haar nieuwe webshop Rolgordijn.com uitgebracht. Hier kun je voortaan ook losse rolgordijnstof bestellen. 

Vervang alleen de rolgordijnstof en bespaar tot 50%

HEWO Raamdecoratie heeft onlangs haar compleet vernieuwde webshop Rolgordijn.com uitgebracht. Een noviteit op deze webshop is de mogelijkheid om, buiten complete rolgordijnen, nu ook losse rolgordijnstof op maat online te bestellen. Met deze unieke service bespaar je tot 50% op de prijs van een volledig nieuw rolgordijn en spaar je tegelijkertijd het milieu.

Perfect op maat gesneden met zoom of onderlat

Op Rolgordijn.com stel je eenvoudig je eigen nieuwe rolgordijnstof op maat samen. Je kunt, uit voorraad, kiezen uit de grootste collectie stoffen en kleuren van Nederland. De stof wordt ultrasoon, perfect op maat gesneden met strakke randen, zonder rafels. Voor de onderkant van het rolgordijn kun je kiezen voor een zoom met of zonder verzwaring of een van de vele moderne onderlatten in meerdere kleuren. Ook voor de bevestiging aan je eigen rolgordijnbuis kun je kiezen uit dubbelzijdig tape of een kunststof strip. Voor de maten van de rolgordijnstof neem je eenvoudig de maten van je oude rolgordijnstof.

Duurzaam en milieuvriendelijk

In onze ‘wegwerpmaatschappij’ worden defecte producten vaak niet meer gerepareerd maar alleen nog vervangen. Een extra belasting voor het milieu en kostbare grondstoffen. Werkt je rolgordijn nog prima maar is het doek vies of aan vervanging toe? Kies dan voor een duurzame oplossing en vervang alleen de rolgordijnstof van je rolgordijn. Een duurzame oplossing waarmee je het milieu spaart en tevens tot 50% op de prijs bespaart. Een win-win situatie!

Duo rolgordijnen en duo rolgordijnstof tot 3 meter breed

In januari zal ook de HEWO webshop Duorolgordijn.eu een volledig nieuw en fris uiterlijk krijgen en ook hier is het mogelijk om alleen de losse stof van je duo rolgordijn te vervangen.
Een andere belangrijke noviteit op Duorolgordijn.eu is het unieke aanbod van duo rolgordijnen tot 3 meter breed. Bij de meeste aanbieders stopt de maximale breedte bij 240 of maximaal 280 cm. Bij HEWO stopt de maximale breedte pas bij 300 cm. Uniek in Europa!

Kwaliteit door 35 jaar ervaring

In november 2018 vierde HEWO Raamdecoratie BV haar 35-jarig bestaan. Nog steeds een familiebedrijf waar vakmanschap voorop staat. HEWO werkt niet met een tussenhandel, dure winkelpanden of voorraden gereed product. Alle raambekleding van HEWO wordt in de eigen fabriek in Weert op maat ontworpen en geproduceerd. De producten worden online via gespecialiseerde webshops verkocht. Hierdoor profiteer je van hoge kwaliteit tegen een zeer voordelige prijs.

Meer weten? Kijk op rolgordijn.com of duorolgordijn.eu.