Een goede nachtrust met HEWO verduisterende rolgordijnen

Last van het daglicht bij het slapen gaan of ontwaken. Verduisterende rolgordijnen van HEWO Raamdecoratie zijn de oplossing.

Lange dagen met veel (zon)licht zijn natuurlijk geweldig. Het zorgt er echter ook vaak voor dat je ’s avond slecht kun inslapen en ’s morgens vroeger dan gewenst wakker wordt doordat het buiten al licht is. Speciaal voor deze situaties levert HEWO Raamdecoratie verduisterende rolgordijnen.

Extra isolatie, zonwering en energiebesparing

Een extra voordeel van verduisterende rolgordijnen is dat ze tevens zonwerend en isolerend zijn. Naast het feit dat de stof dikker is hebben veel verduisterende rolgordijnstoffen een extra isolerende en zonwerende, witte coating aan de achterkant. Het is bekend dat gemiddeld 37% van de warmte via de ramen het huis verlaat. Verduisterende rolgordijnen kunnen dit beperken en, afhankelijk van je ramen, kosten besparen tot €180,- per jaar. Dit voordeel treedt voornamelijk in de winter op maar in de zomer zorgt de witte coating er juist voor dat de warmte zoveel mogelijk buiten blijft en je dus minder hoeft te koelen en daardoor ook weer een betere nachtrust geniet.

Uitgebreide collectie verduisterende rolgordijnstoffen

Op Rolgordijn.com vind je de meest uitgebreide collectie van verduisterende rolgordijnen op maat. Je kunt maar liefst kiezen uit 8 verschillende types in 58 verschillende kleuren. Voor nog meer gemak kun je alle verduisterende rolgordijnen ook elektrisch laten maken. Voor maar €144,99 extra bouwen wij een batterij- of 220 volt motor in met afstandsbediening. Omdat HEWO Raamdecoratie alle rolgordijnen zelf produceert in hun fabriek in Weert en uitsluitend online verkoopt, heb je al een verduisterend rolgordijn op maat vanaf €52,-. Alle verduisterende rolgordijnen worden bovendien gratis, op afspraak, bij je thuis bezorgd.

Rolgordijn Advance

Dit is het bestverkochte verduisterende rolgordijn.Verkrijgbaar in 10 verschillende neutrale kleuren met witte achterzijde. Dit rolgordijn kunnen we voor je maken tot maar liefst 3 meter breed. Het verduisterend rolgordijn Advance is verkrijgbaar vanaf €52,-.

Rolgordijn Uni 200

Dit mooie verduisterende rolgordijn heeft een stoffen textuur en is beschikbaar in een zestal neutrale kleuren maar ook in 9 vrolijke kleuren, perfect geschikt voor bijvoorbeeld een kinderslaapkamer. Enkele neutrale kleuren uit deze serie hebben een witte coating aan de achterzijde. De overige kleuren hebben dezelfde kleur aan de voor- en achterkant. Beschikbaar vanaf €54,-.

Rolgordijn Cosy

Verduisterend rolgordijn met gemêleerde stof en een witte, isolerende en zonwerende achterkant. Verkrijgbaar in 6 kleuren vanaf €54,-. Stel zelf je volledige rolgordijn online samen met keuze uit verschillende cassettes, onderlatten, kettingen of motor.

Rolgordijn Shantung

Verduisterend rolgordijn Shantung is beschikbaar in 9 modieuze kleuren zonder witte achterkant. Ideaal voor de slaapkamer en tot 3 meter breed te maken. Kies uit meerdere ronde of rechte cassettes al dan niet in design uitvoering en een bijpassende onderlat. Verkrijgbaar vanaf €54,-.