Voordelige smart home elektrische rolgordijnen op maat

De Smart Compact en de Smart Pro range elektrische rolgordijnen van HEWO Raamdecoratie passen perfect in je smart home.

Smart home elektrische rolgordijnen

Innoveren staat hoog in het vaandel van HEWO Raamdecoratie. Al voor Ikea met haar elektrische rolgordijnen op de markt kwam had HEWO al veelzijdigere en voordeligere oplossingen, het Smart Compact en het Smart Pro elektrisch rolgordijn. Wist je dat je bij HEWO in principe alle rolgordijnen elektrisch op maat kunt laten maken? De enige voorwaarde is dat je raam minimaal 56 cm breed moet zijn om de buismotor voldoende plaats in de rolbuis te geven. Hierdoor kun je in de Smart Pro serie kiezen uit honderden stoffen, cassettes en randen om je elektrisch rolgordijn volledig naar eigen wens samen te stellen.

Smart Compact elektrische rolgordijnen met 15% korting

Met de nieuwste en volledig in de buis weggewerkte batterijmotor is dit automatisch rolgordijn voorzien van de nieuwste technieken. Je kunt zelf kiezen hoe dit slimme rolgordijn wilt bedienen. Standaard wordt het Smart Compact rolgordijn geleverd met een heel handige trekstang maar je kunt dit ook makkelijk uitbreiden met een afstandsbediening, smartphone bediening of spraakgestuurd via Amazon Alexa. Je kunt kiezen uit transparante, semi transparante en verduisterende rolgordijnstof in meerdere moderne kleuren. Kies daarnaast uit de systeemkleur wit of grijs. Door het Smart Compact rolgordijn zoveel mogelijk te standaardiseren kan HEWO dit prachtige automatische rolgordijn al aanbieden vanaf €99,-. In de maand april komt daar nog eens 10 tot 15% korting bij zodat je al vanaf €84,15 in het bezit komt van een elektrisch rolgordijn. Bovendien krijg je er ook nog een gratis slimme magnetische laadkabel bij die je ook voor smartphone kunt gebruiken.

Smart Pro volledig automatische rolgordijnen tot 30% korting

Bij de Smart Pro serie zijn de keuzes onbeperkt. Je hebt de keuze uit meerdere motoren waaronder de nieuwste bi-directionele motor die tweeweg communicatie mogelijk maakt. Bedien je rolgordijn via Google Home, Amazon Alexa of KlikAanKlikUit, de mogelijkheden zijn onbeperkt. Kies uit meer dan 300 stoffen en 12 cassettes in 6 kleuren, 9 verschillende onderlatten in 9 kleuren. Standaard is de Smart Pro serie verkrijgbaar vanaf €152,- maar in april profiteer je nog van extra korting tot 30% op verschillende uitvoeringen waardoor je vanaf  €124,81 al een slim rolgordijn hebt. Bekijk alle mogelijkheden van de Smart Pro elektrische rolgordijnen op de webshop van HEWO raamdecoratieshop.nl.