Paneel gordijnen

Onel Windowdressings heeft een zeer uitgebreide collectie paneel gordijnen.

De collectie van Onel Windowdressings bevat meer dan 800 verschillende stoffen. Met een team van ervaren stijladviseurs komen we met de gehele collectie bij u thuis zodat u in uw eigen woonomgeving de verschillende producten kunt vergelijken. Naast een grote collectie bieden we ook een groot assortiment aan toepassingsmogelijkheden. Zo leveren wij paneel gordijnen op maat in vrijwel iedere groote. Daarnaast kunt u ook kiezen voor ophangsystemen naar keuze of voor extra comfort elektrische bediening van uw paneel gordijnen.

Paneelgordijnen worden meestal gemaakt van rolgordijn doeken om een zeer strak paneel te creëren. Ziet u het liever nonchalant, dan kunt u kiezen uit onze gordijnstoffen collectie. Ook heeft u de mogelijkheid om baleinen te plaatsen op het doek voor een zeer mooi effect. Paneelgordijnen zijn ideaal voor grote raampartijen maar kunnen ook perfect gebruikt worden als schuifdeur of scheidingswand. Het is een product met vele toepassingsmogelijkheden.

Onel Windowdressings komt graag de diverse mogelijkheden in toepassingen en stoffen persoonlijk met je bespreken. Maak hiervoor direct een afspraak op onze contactformulier Naast onze exclusieve service aan huis bieden we standaard op onze producten tot wel 10 jaar garantie. Kwaliteit is dan ook één van onze speerpunten.