De vele voordelen van rolgordijnen in de hal

18 Maart 2015

Rolgordijnen worden vaak geassocieerd met saaie kantoorpanden. Ook worden ze gezien als lelijk en kleurloos. Toch hoeft dat niet zo te zijn.


Rolgordijnen zijn tegenwoordig in vele mooie printen of hippe kleuren te verkrijgen. Ze stralen sfeer uit en kunnen een perfecte aanwinst zijn voor jouw huis. In de hal zijn ze bijvoorbeeld erg mooi.

Privacy

Omdat je wilt dat niet iedereen zomaar in de (misschien wel rommelige) hal kijkt, heb je privacy nodig. Met een rolgordijn kun je dat prima oplossen. Je kunt variëren in de hoeveelheid privacy die je nodig hebt, door de hoogte van het gordijn aan te passen. Dit kun je op een hele eenvoudige manier doen door middel van een touw, koord of zelfs elektrisch. Je kunt niet alleen zelf de privacy bepalen, ook de lichtinval is de bepalen door deze technieken.

Maatwerk

Een rolgordijn van Zonnelux past overal. Je hebt standaarduitvoeringen, dit zijn vaak maten voor de meest doorgaande gordijnen. Daarnaast kun je kiezen voor maatwerk. Door dit te kiezen is geen raam te groot of klein. Daarnaast kun je alles aanpassen aan jouw eigen wensen. Hierdoor krijg je een perfect resultaat.

Persoonlijk en passend in jouw interieur

Door de vele patronen, kleuren en uitvoeringen kun je een persoonlijke keuze maken. Hierdoor lijkt jouw rolgordijn uniek. Deze patronen en kleuren kun je ook nog eens afstemmen op jouw interieur. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een leuk kleuraccent in de hal. Ook kun je de sfeer die jouw woning uitstraalt in de rolgordijn verwerken. Zo creëer je een geheel van jouw huis.

Makkelijk te installeren

Als je geen zin hebt in moeilijke en langdurige installatie taferelen, dan is de rolgordijn ook zeker perfect. Alles dat nodig is, is dat je de beugels monteert. Vervolgens kun je de gordijnen vastklikken in de beugels en dan ben je klaar.

De voordelen op een rijtje

Rolgordijnen zijn ideaal. Ze zorgen voor de juiste privacy en lichtinval, die ook nog eens zelf te regelen zijn. Daarnaast zijn ze op maat te maken voor ieder raam. Ook kun je jouw persoonlijke voorkeur in de gordijnen laten zien en de rolgordijn passend maken bij jouw interieur. Ze zijn ook nog eens makkelijk te installeren. Wanneer haal jij jouw rolgordijn? Kijk eens rond bij Raamdecoratie.com.

AANBEVOLEN

Inbetween en waveplooi

Zeer soepel vallende inbetween met een grafisch mo...

VOUWGORDIJNEN ook TDBU

Vouwgordijnen vaak te duur ? Kijk dan eens wat wij...

Pure Curtains

Pure® Curtains, een collectie van ambachtelijke g...

Tip om gordijnen uit te kiezen en kopen

Zorg voor sfeer met plisségordijnen, vitrage of o...

Gordijnen opmeten: hoe doe je dit?

Bij nieuwe gordijnen uitkiezen, is het een kwestie...

Tips om je gordijnen te reinigen: afstoffen of wassen?

Gordijnen wil je zo lang mogelijk mooi houden. Kun...
Advertentie