Een lichtdoorlatend rolgordijn

Je houdt van privacy, maar ook van zonlicht. Lichtdoorlatende rolgordijnen zullen dan zeker in de smaak vallen.

Prettige bescherming van privacy

De pluspunten van een lichtdoorlatend rolgordijn

Lichtdoorlatende rolgordijnen zijn geschikt voor allerlei ruimtes. Zowel woonkamers als slaap- en werkkamers. Dit type gordijn heeft een trendy uitstraling en doet wat het moet doen: zorgen voor een gedoseerde, prettige verduistering. Tegelijkertijd zorgt de speciale stof ervoor dat buitenlicht de kans krijgt de kamer op te fleuren. Een lichtdoorlatend rolgordijn kun je gemakkelijk zelf bevestigen en is praktisch in gebruik.

Verschillende stijlen, kleuren en maten

Wat de afmetingen van een lichtdoorlatend rolgordijn betreft, geldt het volgende:

  • een minimale breedte van 40 cm
  • een maximale breedte van 260 cm
  • een minimale hoogte van 40 cm
  • een maximale hoogte van 220 cm

Als je hebt besloten een lichtdoorlatend rolgordijn aan te schaffen, zijn er meer dan tien tinten om uit te kiezen. Van lichte kleuren als wit en crème wit tot natuurtinten als zand en antraciet. En natuurlijk kun je ook gaan voor warmrood, stijlvol blauw of vrolijk groen en geel.

Een lichtdoorlatend rolgordijn op maat laten maken

Hoe groot of klein het raam of de ramen ook zijn, zorg voor een perfect passend lichtdoorlatend rolgordijn. Bij Creon Raamdecoraties kun je 24/7 online bestellen, gewoon op een moment dat het jou uitkomt. Op deze site leggen ze uit hoe je kunt inmeten. En wat de kleur betreft, daarvoor kun je het best een kleurstaal opvragen. De kosten ervan krijg je vanzelfsprekend terug als je een bestelling plaatst.

Bestellen, even wachten, monteren en genieten!

Misschien ben je niet helemaal zeker over de maat. Of je zou graag tips en adviezen krijgen over de kleur van een lichtdoorlatend rolgordijn. Bij Creon zit er een team adviseurs voor je klaar. Je kunt erop rekenen dat het lichtdoorlatend rolgordijn binnen 10 tot 18 dagen bij je thuis wordt afgeleverd. Het is dan helemaal kant en klaar en kan direct bevestigd te worden. Het lichtdoorlatende rolgordijn kun je uiteraard ook in Sliedrecht ophalen. Deze gordijnen laten het licht van buiten door én zorgen voor voldoende afscherming.