Duette® gordijnen van Zonnelux

Duette® gordijnen hebben door de dubbele laag een isolerende eigenschap.

Duette® gordijnen van Zonnelux

Duette® is een elegantie combinatie van jaloezieën en gordijnen. Duette® gordijnen bestaan uit een dubbele laag stof. Deze dubbele laag stof houdt de lucht vast. Daardoor heeft Duette® een unieke isolerende eigenschap.

Door de dubbele laag stof zijn de koorden – in tegenstelling tot plisségordijnen – niet of nauwelijks zichtbaar. Duette® gordijnen hebben ook geen zichtbare gaatjes en zien er dan ook iets strakker uit dan plissé.

De energiebesparende factor van Duette®
Duette® heeft een unieke isolerende eigenschap. De stoffen verminderen het warmteverlies door het raam tijdens koude dagen. Met Duette® kunt u tot wel 51% op uw stookkosten besparen. In de zomer houdt Duette® de warmte juist buiten. Dat maakt deze raamdecoratie voor velen nog aantrekkelijker.

Mogelijkheden
In één product kunt u kiezen voor zowel een verduisterende als een transparante stof. Duette® is dan ook een veel gekozen raamdecoratie product in de slaapkamer. Enkel een verduisterende of transparante stof behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Duette® is de ideale oplossing voor raamdecoratie in uw woning. U kunt Duette® gordijnen ophangen in uw badkamer of keuken, omdat de stof bestand is tegen vocht. Ook voor iedere raamvorm is Duette® geschikt: rond, hoekig en vierkant.

Wilt u inspiratie op doen?

Voor meer inspiratie kunt u een kijkje nemen op de website van Zonnelux of bezoek een Zonnelux dealer bij u in de buurt.