Duette® gordijnen van Zonnelux

Duette® gordijnen hebben door de dubbele laag een isolerende eigenschap.

Duette® gordijnen van Zonnelux

Duette® is een elegantie combinatie van jaloezieën en gordijnen. Duette® gordijnen bestaan uit een dubbele laag stof. Deze dubbele laag stof houdt de lucht vast. Daardoor heeft Duette® een unieke isolerende eigenschap.

Door de dubbele laag stof zijn de koorden – in tegenstelling tot plisségordijnen – niet of nauwelijks zichtbaar. Duette® gordijnen hebben ook geen zichtbare gaatjes en zien er dan ook iets strakker uit dan plissé.

De energiebesparende factor van Duette®
Duette® heeft een unieke isolerende eigenschap. De stoffen verminderen het warmteverlies door het raam tijdens koude dagen. Met Duette® kunt u tot wel 51% op uw stookkosten besparen. In de zomer houdt Duette® de warmte juist buiten. Dat maakt deze raamdecoratie voor velen nog aantrekkelijker.

Mogelijkheden
In één product kun je kiezen voor zowel een verduisterende als een transparante stof. Duette® is dan ook een veel gekozen raamdecoratie product in de slaapkamer. Enkel een verduisterende of transparante stof behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Duette® is de ideale oplossing voor raamdecoratie in jouw woning. Je kunt Duette® gordijnen ook ophangen in de badkamer of keuken, omdat de stof bestand is tegen vocht. Hetzelfde geldt voor iedere raamvorm. Duette® is geschikt voor hoekig en vierkant.

Wil je inspiratie op doen?
Voor meer inspiratie kun je een kijkje nemen op de website van Zonnelux of bezoek een Zonnelux specialist bij jou in de buurt.