Zonnelux

Partner

Duette®/Plissé

Plissé van Zonnelux bestaan uit een enkele laag gevouwen stof en duettes® uit een dubbele laag stof

Duettes/Plissé van Zonnelux

Duette® en Plissé gordijnen

Plissé van Zonnelux bestaan uit een enkele laag gevouwen stof en duettes® uit een dubbele laag stof, die zich als een harmonica opvouwt wanneer het product wordt opgetrokken.

 

Plissés en duettes® zijn bedienbaar van boven naar beneden en visa versa indien gewenst. Hierdoor kunt het gordijn op elke gewenste positie vastzetten.

Plissés en duettes® en zijn geschikt voor alle raamvormen, rond of vierkant is, voor elk type raam hebben we een geschikt model. Plissés  en duettes®  worden bij Zonnelux voor u op maat gemaakt in elke denkbare kleur. U kunt kiezen uit transparante en verduisterende stoffen, deze zijn ook te combineren in één systeem.

Het standaard model sluit van boven naar beneden. Veel mensen vinden het echter prettig om de lichtinval zowel aan de boven- als aan de onderkant van het raam te kunnen regelen. In dat geval kiest u voor een vrijhangend gordijn. U kunt deze variant ook in zijn geheel naar onderen trekken, zodat het alleen de onderkant van het raam bedekt. Ook kunt u ervoor kiezen om het gordijn alleen in het midden van het raam te laten hangen.

De producten zijn te bedienen met een trekkoord of een ketting. Vaak gaat het om een kwestie van persoonlijke smaak want, veel verschil ten opzichte van een koord is er niet. Tot slot zijn er de handgrepen. Deze zijn met name aan te raden voor draai/kiepramen en dakramen, maar kunnen ook goed bij een recht raam.

Bij geen enkel product zijn de bedieningsmogelijkheden zo uitgebreid als bij plissé- en duette® gordijnen .

Meer weten over dit product? Kijk dan op onze website www.zonnelux.nl

 

MEER VAN DIT BEDRIJF

Rolgordijnen

Horren

Wel graag een frisse bries door het huis maar liever niet de insecten? Horren v...

Houten jaloezieen

Houten jaloezieën van Zonnelux op maat zijn een tijdloos product en geschikt vo...