Partner

Zonnelux

Bij het inrichten van een woning gaat het om het creëren van een sfeer die bij je past. Raamdecoratie speelt hierbij een belangrijke rol. Zonnelux heeft voor ieder interieur, van trendy tot tijdloos, passende raambekleding: van jaloezieën tot Duette® en van rolgordijnen tot shutters. Meer inspiratie op doen? Vind een Zonnelux dealer in jouw buurt!

Bedrijfsoverzicht Zonnelux

Duette® gordijnen van Zonnelux

Duette® gordijnen hebben door de dubbele laag een isolerende eigenschap.

Duette® gordijnen van Zonnelux

Duette® is een elegantie combinatie van jaloezieën en gordijnen. Duette® gordijnen bestaan uit een dubbele laag stof. Deze dubbele laag stof houdt de lucht vast. Daardoor heeft Duette® een unieke isolerende eigenschap.

Door de dubbele laag stof zijn de koorden – in tegenstelling tot plisségordijnen – niet of nauwelijks zichtbaar. Duette® gordijnen hebben ook geen zichtbare gaatjes en zien er dan ook iets strakker uit dan plissé.

De energiebesparende factor van Duette®
Duette® heeft een unieke isolerende eigenschap. De stoffen verminderen het warmteverlies door het raam tijdens koude dagen. Met Duette® kunt u tot wel 51% op uw stookkosten besparen. In de zomer houdt Duette® de warmte juist buiten. Dat maakt deze raamdecoratie voor velen nog aantrekkelijker.

Mogelijkheden
In één product kunt u kiezen voor zowel een verduisterende als een transparante stof. Duette® is dan ook een veel gekozen raamdecoratie product in de slaapkamer. Enkel een verduisterende of transparante stof behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Duette® is de ideale oplossing voor raamdecoratie in uw woning. U kunt Duette® gordijnen ophangen in uw badkamer of keuken, omdat de stof bestand is tegen vocht. Ook voor iedere raamvorm is Duette® geschikt: rond, hoekig en vierkant.

Wilt u inspiratie op doen?

Voor meer inspiratie kunt u een kijkje nemen op de website van Zonnelux of bezoek een Zonnelux dealer bij u in de buurt.

Meer lezen over
'Duette® gordijnen van Zonnelux'?

meer van deze professional

Aluminium jaloezieën van Zonnelux

Jaloezieën op maat zijn een tijdloos product en geschi...

Beken kleur bij jouw raamdecoratie

Er zijn veel mogelijkheden qua kleur en materiaal, waar...

Shutters op maat van Zonnelux

Shutters zijn een stijlvolle oplossing voor uw woning.

Toon alle 10 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.