string(1) "p"

Alle kanten op met raamdecoratie

Alleen de beste raamdecoratie is goed genoeg. Bolten de Woonversierder uit Heiloo biedt vele prachtige opties voor zonwering.

Raamdecoratie

De merken die we bieden tonen dat gebruiksvriendelijkheid, functionaliteit, esthetiek en duurzaamheid goed samengaan.

Kiest u zelf tussen de mooie rolgordijnen, vouwgordijnen, verticale jaloezieën, lamellen, horizontale jaloezieën, shutters, plisségrondijnen en vlinderjaloezieën. Ze zijn bepalend voor de sfeer in uw interieur.

Bolten de Woonversierder biedt u advies en komt graag bij u langs in de buurt van Alkmaar en Heiloo. Bent u van plan te bestellen? Dan meten we uiteraard de gordijnen ter plaatse voor u in.

Goede gordijnen zijn multifunctioneel

Ze bieden privacy, ze beschermen je meubels tegen zonlicht, en ze houden warmte binnen op koudere dagen. Maar waarom daar stoppen? Wonen draait er uiteindelijk om dat u zich fijn voelt. Voor wie gordijnen ziet als sfeermakers, gaat een nieuwe wereld open.

Bolten de Woonversierder heeft een breed assortiment vitrage, in-betweens, voeringstoffen en overgordijnen. Wij leveren o.a. Your Edition, Toppoint en Lethem Vergeer. Uiteraard bieden we ook bij deze producten advies en maatwerk. We leveren bovendien alle nevenproducten, zoals roedes.