Foto: plakfolie

Geef je meubels een nieuwe look met plakfolie

Wil je jouw interieur een natuurlijke houtlook geven? Kies dan voor plakfolie met houtlook op maat.

Jordy 28 Januari 2024

Hout heeft een warme, natuurlijke uitstraling en je kunt er alle kanten mee op. De plakfolie kan op elke vetvrije en gladde ondergrond worden aangebracht, waardoor je het op talrijke manieren kunt toepassen. Bekleed je meubels met een nieuwe look en profiteer tegen lage kosten van een duurzaam behoud van je meubilair!

Creëer een natuurlijke look met plakfolie

Ben je de oude kast een beetje zat of is de keuken verouderd? Een nieuw interieur kopen is een dure aangelegenheid en niet altijd nodig. Maak daarom gewoon gebruik van plakfolie voor een verfrissende houtlook. Zo hoef je geen nieuwe dure spullen aan te schaffen. Zolang de ondergrond, maar glad en vetvrij is, kun je de decoratieve folie gemakkelijk aanbrengen. De mogelijkheden zijn legio! Ben je geen fan van hout, maar wel je wel graag een natuurlijke look geven aan je meubilair? Gebruik dan plakfolie van graniet of marmer. Zorg ervoor dat je bij het plakken nauwkeurig te werk gaat en strijk de folie voldoende plat om vouwlijnen en luchtbellen te voorkomen. Zo krijg je een optimaal resultaat.

Plakfolie houtlook kopen

Wil je een kast herscheppen tot een kast met een mooie houtlook? Gebruik dan plakfolie houtlook. Deze plakfolie heeft een houtstructuur waarbij je bijvoorbeeld kunt kiezen voor walnoot, esdoorn, eiken of steigerplank. Met deze structuren creëer je in een mum van tijd een sfeervolle metamorfose! Er zijn veel zelfklevende folies met houtstructuur. Plakfolies met houtlook hebben een warme en natuurlijke uitstraling en de keuze loopt uiteen van rustiek hout tot steigerhouten planken.

De steigerhouten plakfolie is voor veel mensen een favoriete keuze, aangezien steigerhout helemaal in de mode is. Ook texturen met oud hout, al dan niet geschilderd, zijn erg populair, vanwege de authentieke en nostalgische die het uitstraalt.

Plakfolie als knutsel- en tekenondergrond

De plakfolie is ook ideaal voor knutsel- of tekenwerk. Bepaal de lengte en breedte die je wenst te hebben en de plakfolie wordt op de millimeter nauwkeurig op maat gesneden. Je hoeft dus nooit meer te bestellen dan de gewenste maat. Zo betaal je nooit te veel en ben je voordelig uit voor elk knutselproject!

Plakfolie houtlook bestellen

Als je het lastig vindt om je keuze te bepalen, bestel dan eerst een proefstaaltje bij Resimdo. Zo kun je zelf bepalen of je textuur van de folie echt mooi vindt en de kleefkracht testen.

Ben je overtuigd dat de folie van jouw keuze een mooie aankleding is voor je meubels? Bestel de plakfolie met houtlook op maat en laat de bestelling eenvoudig thuisbezorgen!

Reacties