Profielfoto van Houtcomposietdiscount

Houtcomposietdiscount

Dieselstraat 8, 7131 PC Lichtenvoorde
maandag
08:30 - 17:00
dinsdag
08:30 - 17:00
woensdag
08:30 - 17:00
donderdag
08:30 - 17:00
vrijdag
08:30 - 17:00
zaterdag
09:00 - 12:00
zondag
Gesloten

Over ons

Duurzame producten voor buiten. Productie uit eigen werkplaats. Picknicktafels, tuinsets bloembakken, kamado tafels, tuintafels enz. Maatwerk is mogelijk. Materiaal composiet/staal.

Duurzame picknicktafel van composiet en staal

Houtcomposietdiscount.nl een bedrijf met webshop die bijna alle producten zelf maakt in de werkplaats te Lichtenvoorde. De composiet picknicktafels en tuinsets genieten landelijke bekendheid door de zware massieve uitvoering. Dat de composiet producten onderhoudsarm zijn, spreekt de meeste mensen ook erg aan.

Naast composiet tuinmeubelen schroeven wij in onze eigen werkplaats ook composiet tuinhekken en plantenbakken. Door de composiet tuinhekken zelf (roestvrijstaal) te schroeven garanderen wij perfecte assemblage van uw tuinhek of poort.

Picknicktafels, Tuinmeubelen worden  in eigen beheer gemaakt. In de meeste gevallen leveren we de grote tafels en banken zelf. Voordeel hiervan is dat de goederen ook op de juiste plaats komen en ook zijn afgemonteerd. Dit gaat altijd in overleg. Mocht u eerst de producten willen zien dan bent u van Harte welkom in onze showroom

Gaat u over tot aankoop van een composiet product? Houtcomposietdiscount.nl garandeert u de beste prijs/ kwaliteit verhouding voor uw composiet tafel, bank en composiet tuinhek.