Profielfoto van Houtcomposietdiscount

Houtcomposietdiscount

Dieselstraat 8, 7131 PC Lichtenvoorde
maandag
08:30 - 17:00
dinsdag
08:30 - 17:00
woensdag
08:30 - 17:00
donderdag
08:30 - 17:00
vrijdag
08:30 - 17:00
zaterdag
09:00 - 12:00
zondag
Gesloten

Over ons

Duurzame producten voor buiten. Productie uit eigen werkplaats. Picknicktafels, tuinsets bloembakken, kamadotafels, losse tafels enz. Maatwerk is mogelijk. Materiaal composiet/staal.

Duurzame picknicktafel van composiet en staal

Houtcomposietdiscount.nl is de webshop van een bedrijf die bijna alle producten zelf maakt in de werkplaats te Lichtenvoorde. De composiet picknicktafels en tuinsets genieten landelijke bekendheid door de zware massieve uitvoering. Dat de composietproducten onderhoudsvrij zijn, spreekt de meeste mensen ook erg aan.

Naast composiet tuinmeubelen schroeven wij in onze eigen werkplaats ook composiet tuinhekken en plantenbakken. Door de composiet tuinhekken zelf (roestvrijstaal) te schroeven garanderen wij perfecte assemblage van uw composiet tuinhoutproducten.

Picknicktafels en overige tuinmeubelen worden in eigen beheer gemaakt. In de meeste gevallen leveren we de grote tafels zelf. Voordeel hiervan is dat de goederen ook op de juiste plaats komen en zijn afgemonteerd. Dit gaat altijd in overleg. Mocht u eerst de producten willen zien dan bent u van Harte welkom in onze showroom

Gaat u over tot aankoop van een composiet product? Houtcomposietdiscount.nl garandeert u de beste prijs/ kwaliteit verhouding voor uw composiet tafel, bank en composiet tuinhek.