Foto: Ethnicraft

Een gepolijste imperfectie: Ethnicraft luidt het najaar in

Tijdens het najaar richten we het interieur zo knus mogelijk in en bereiden we het voor op een periode van feestelijk samenzijn.

02 Oktober 2023

De dagen worden korter, de temperatuur kruipt naar de gezelligheidsgraad en de natuur krijgt een nieuw kleurenpalet. Tijdens het najaar richten we het interieur zo knus mogelijk in en bereiden we het voor op een periode van feestelijk samenzijn. De Polished Imperfect-collectie van Ethnicraft eert de onvolmaakte schoonheid van de natuur en de krachtige lijnen van bomen en takken, en wordt voor de gelegenheid aangevuld met een reeks nieuwigheden die vooral functionaliteit omzetten naar elegant design.

Ethnicraft valt meteen met de deur in huis en introduceert de gloednieuwe PI-wandkast in massief eik. Met het signatuur afgeronde detail aan de bovenkant van de poten vult de kast de collectie naadloos aan, en complementeert het de PI-eettafel die eerder dit jaar gelanceerd werd. Beschikbaar met twee, drie of vier deuren schikt het in zo goed als iedere ruimte en interieur. De aankondiging van de PI-wandkast is bovendien een dubbele primeur: het is de eerste natuurlijk gekleurde wandkast die Ethnicraft in lange tijd uitbrengt!

Zoals altijd worden de (nieuwe) meubels uit de PI-reeks met de hand vervaardigd en afgewerkt. Alleen zo wordt de natuurlijke vorm van het gebruikte hout behouden en krijgt je interieur dat imperfecte maar gepolijste effect. Daarnaast worden de stukken door Alain Van Havre tijdloos ontworpen waardoor ieder meubel perfect past bij je eigen interieurstijl en voorkeur. Veel meubels komen bovendien in verschillende grootten– zo brengt Ethnicraft haar PI-koffietafel nu ook uit in een grotere variant.

Meer informatie: www.ethnicraft.nl

Reacties