Foto: Classic_storage_box

DUTCH DESIGN BRAND INTRODUCEERT NIEUWE CLASSIC STORAGE BOXEN

Geef je interieur een smaakvolle upgrade met de nieuwe Classic Storage Boxen van Dutch Design Brand.

06 Juli 2024

De vier nieuwe ontwerpen – Roots, Cordoba Terra, Cordoba Petrol en Gorgeous Ginkgo – zijn niet alleen praktisch, maar voegen ook een stijlvolle touch toe aan je interieur.

In het vindingrijke ontwerp brengt het lifestylemerk functionaliteit en design samen. Je tovert de doos in no-time om tot een handige opberger. Een ideale oplossing voor het opbergen van speelgoed, het organiseren van je kantoor of het toevoegen van een verrassend element in je woonkamer.


Roots Storage Box

Ga terug naar je roots en bewaar al je dierbare herinneringen in de Roots Storage Box. Deze opberger brengt de verhalen en foto's van je verleden tot leven. Ideaal voor het veilig opbergen van familiefoto's, persoonlijke items en kostbare schatten zoals klassenfoto's, oude liefdesbrieven of bijzondere souvenirs. Met zijn praktische waarde en nostalgische sfeer voegt deze box een uniek en persoonlijk element toe aan je interieur. Elke keer dat je de box opent, beleef je de herinneringen opnieuw.


Cordoba Storage Box

De Kathedraal Mezquita in Córdoba is de inspiratiebron geweest voor deze print. Mezquita, wat Spaans is voor moskee, verwijst naar de functie van het gebouw voordat het een kathedraal werd tijdens de Reconquista. De UNESCO-kathedraal combineert historische en moderne elementen die je moeiteloos kunt integreren in diverse interieurstijlen; van strak en minimalistisch tot kleurrijk en eclectisch. De Cordoba Storage Box is beschikbaar in twee uitvoeringen: Terra en Petrol. De Cordoba Terra Storage Box voegt warme aardetinten toe aan je interieur, terwijl de Cordoba Petrol Storage Box een frisse, moderne uitstraling geeft. Mix en match de kleuren voor een dynamische en elegante look. Met deze boxen creëer je een fijne mediterrane sfeer in elke ruimte. Gebruik ze bijvoorbeeld om tijdschriften in op te bergen of om je kledingkast te organiseren.


Gorgeous Ginkgo Storage Box

De Gorgeous Ginkgo Storage Box is geïnspireerd op de Ginkgo Biloba, ook wel bekend als de Japanse notenboom of tempelboom, dat in het Verre Oosten symbool staat voor hoop, liefde, veerkracht en een lange levensduur. De box toont kunstzinnig afgebeelde ginkgo biloba bladeren in bruine lijnen op een salie groene achtergrond. Perfect voor het stijlvol organiseren van je werkkamer of het netjes opbergen van speelgoed in de kinderkamer.


Verkoopinformatie

De Storage Boxen hebben een afmeting van 38,9 x 31,3 x 20,6 cm en zijn gemaakt van FSC-gecertificeerd karton. Het deksel sluit naadloos aan waardoor je spullen veilig zijn voor stof en viezigheid. De boxen zijn bedrukt met een één kleurendruk op bruin karton met inkt op waterbasis wat de doos een natuurlijke en verfijnde uitstraling geeft. De Classic Storage Boxen kosten € 16,95 per stuk en worden geleverd in een mooie designverpakking. Ze zijn verkrijgbaar via www.dutchdesignbrand.com of een van de andere verkooppunten.

Reacties