string(1) "p"
Profielfoto van Deens
Deens
Geerkade 21, 4871 CK ETTEN-LEUR
maandag
09:00 - 17:00
dinsdag
09:00 - 17:00
woensdag
09:00 - 17:00
donderdag
09:00 - 17:00
vrijdag
09:00 - 17:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

DEENS.NL doet duurzaam

Een duurzaam interieur, het kan! Kies voor duurzaam geproduceerde accessoires en meubelen van woonmerken zoals House Doctor en Urban Nature Culture.

Zorg voor de toekomst met Urban Nature Culture

Een van de redenen waarom woonmerk Urban Nature Culture Amsterdam tot leven is gebracht, is omdat Anne, de oprichtster, gelooft dat zorgen voor de toekomst van onze wereld, de natuur en haar bewoners alleen kan worden bereikt als we beginnen bij onszelf. De verandering zit in onszelf. Urban Nature Culture is een huis- en lifestylemerk dat zichzelf voortdurend uitdaagt en zich afvraagt ??hoe zij, als merk, waarde kunnen toevoegen aan onze planeet en haar bewoners. Dat gebeurt stap voor stap binnen de organisatie. Er worden steeds nieuwe manieren gevonden om op een duurzame manier interieurartikelen te produceren.

De verantwoordelijkheid van House Doctor

Net als zoveel bedrijven streeft ook House Doctor als woonmerk er naar om positieve veranderingen door te voeren. Society of Lifestyle ondersteunt sociale en duurzame initiatieven – zowel lokaal in Scandinavië als wereldwijd. Een deel van de verantwoordelijkheid is het vergroten van de duurzaamheid en het verminderen van de impact van ons bedrijf en onze toeleveringsketen en het waarborgen van fatsoenlijke werkomstandigheden voor de mensen die bijdragen aan het maken van onze producten.

Ferm LIVING

Bij ferm LIVING vieren ze bij iedere collectie die ze ontwerpen de contrasten in het leven. Het team wilt dat alle mensen in de wereld vertrouwen in de keuzes die ze maken om ruimte te creëren om duurzamer te leven. Bij het zoeken naar balans kan het moeilijk zijn om te navigeren tussen goed en slecht en gelijk en ongelijk. Als designbedrijf ziet ferm LIVING het als hen verantwoordelijkheid om voorop te lopen – om te inspireren en ons allemaal te helpen verantwoorde keuzes te maken.

Madam Stoltz - Made by hand, chosen by heart

Pernille, oprichtster van Madam Stoltz, verloor meer dan 30 jaar geleden haar hart aan India. Met de wens om een klein beetje terug te geven aan het land dat Madam Stoltz zoveel heeft gegeven, ondersteunen we sinds 2010 het Nai Disha-project in New Delhi, met meer dan 450 kinderen en hun families onder de vleugels.

En wat doet DEENS.NL?

Naast dat we de initiatieven van onze leveranciers enorm steunen proberen we zelf natuurlijk ook ons steentje bij te dragen! Wanneer een klant bij ons een bestelling plaatst kiezen we ervoor om zijn of haar bestelde producten als het ware ‘op te sparen’ zodat we al die producten in één pakket kunnen versturen naar de klant. We bieden geen deellevering aan om de pakketten én de CO2 uitstoot die vrijkomt bij het bezorgen van de leveringen te minimaliseren. Wanneer de klant er echt specifiek naar vraagt kijken we altijd heel graag met onze klant mee naar de beste oplossing. In ons externe magazijn wordt gebruikt gemaakt van gerecyclede kartonnen dozen en ook het opvulpapier is gerecycled van oud papier.

Duurzame producten shoppen? Dat kan bij DEENS.NL!