Foto: 2022/Beeld_campagne_2022.jpg

De Zeeuwse Woonmarkt, hét woonfeest van Zeeland bij TMC Wonen

Het evenement vindt plaats in de woonwinkels van TMC Wonen in Goes op donderdag 13, vrijdag 14 en zaterdag 15 oktober

05 Oktober 2022

Goes – Na twee jaar verplicht overslaan, is het dan eindelijk weer zover! De Zeeuwse Woonmarkt, hét woonfeest van Zeeland bij TMC Wonen, belooft weer een bijzonder woonspektakel te worden. Meer dan 30 Zeeuwse ondernemers presenteren op dit woonfestival hun onderneming en de nieuwste innovaties op het gebied van beter wonen. Dit wordt onderverdeeld in een viertal pleinen: Bouwen- en Wonenplein, Duurzaamheidsplein, Binnenhuisplein en het Buitenhuisplein.

Het evenement vindt plaats in de woonwinkels van TMC Wonen in Goes op donderdag 13, vrijdag 14 en zaterdag 15 oktober. We vragen Guido de Ridder, organisator van de 7e editie van het woonevent, wat het succes is van de Zeeuwse Woonmarkt. Guido: “Tijdens dit driedaagse evenement kun je jouw huis te koop zetten, grond kopen, een huis laten ontwerpen, besluiten je nieuwe huis te laten bouwen of juist je huidige woning te verduurzamen. Nieuw witgoed of een waterontharder laten plaatsen of je interieur compleet vernieuwen. Dit alles op een laagdrempelige en vrijblijvende manier onder het genot van een hapje en een drankje. Dát maakt de Zeeuwse Woonmarkt uniek!” Een aanvulling, die inspeelt op de huidige krapte op de arbeidsmarkt, is het wervingsplein waar ondernemers hun openstaande vacatures presenteren.

De woonmarkt biedt, naast plezier en gezelligheid voor jong en oud, talloze mogelijkheden om nieuwe woonideeën op te doen. Er wordt een masterclass gegeven over verlichting plus alles wat daarbij belangrijk is en één-op-één gesprekken georganiseerd met een slaapspecialist om uw nachtrust te verbeteren. Natuurlijk zijn er ook weer de nodige creatieve workshops zoals kaarsen draaien en een moodboard ontwerpen. Kijk voor het volledige programma en de inschrijfmogelijkheden op de website van de Zeeuwse Woonmarkt. 

Iedere bezoeker van de woonmarkt kan meedoen met de actie Pin je Plan. Bij binnenkomst krijg je een deelname formulier met de spelregels en maak je kans op 1 van de 10 cadeaubonnen van 449 euro! Tot slot, het Woonfeest zou natuurlijk niet compleet zijn zonder een passende culinaire omlijsting. Op het buitenplein is een foodplein waar diverse snacks en kleine gerechten besteld kunnen worden. Naast de koffie, thee en fris is er in de woonwinkel ook een Zeeuwse bier- en wijnproeverij ingericht. Kortom, de ideale combinatie van woonideeën opdoen en te genieten van een lekker hapje en drankje!

Meer van TMC Goes
Reacties