Foto: Day-Atelier-kussencollectie-3

DAY Interieurontwerp komt met karaktervolle kussenlijn

Handgemaakte kussens uit Nederlands atelier een pepertje voor elk interieur

21 Juni 2024

Karaktervol, rijkelijk en origineel zijn kenmerken van de nieuwe kussencollectie die DAY Interieurontwerp vandaag lanceert. Met de collectie wil initiatiefnemer Denise van den Berg gehoor geven aan de behoefte aan bijzondere, persoonlijke en met aandacht vervaardigde kussens die het interieur naar een hoger niveau tillen. Met het in huis halen van een DAY kussen haal je namelijk niet alleen een kussen in huis, maar voeg je persoonlijkheid toe aan je bank of bed. 

Meet Billie of Coco: een persoonlijkheid op je bank 

Coco, Billie, Tracie, Goldie: DAY heeft elk ontwerp een eigen naam gegeven omdat elk kussen een eigen karakter heeft in kleur, print of afwerking. Zo is bloemrijke Coco romantisch en charmant en de groene Billie een tikje eigenwijs en stoer. Tracie kun je kenmerken als krachtig in haar eenvoud met haar subtiele patroon en Goldie steelt graag de show met haar rijkelijke blokprint en plooibies. Zo haal je niet alleen een kussen in huis, maar voeg je letterlijk een persoonlijkheid toe aan je bank. En hoewel ze net als in een echte familie allemaal anders zijn, vormen ze samen een geheel en daarom is de hele collectie in alle mogelijke samenstellingen te combineren.

Stoffen met Mediterraans pepertje 

De uit Spanje afkomstige stoffen hebben een rijkelijke uitstraling en de eigentijdse kleuren zorgen een beetje zuidelijke pit in je interieur. Denise van den Berg, eigenaresse van DAY: “Een interieur wordt pas spannend als er een pepertje wordt toegevoegd, bijvoorbeeld door uitgesproken kleur of een combinatie van verschillende stoffen die je misschien niet bij elkaar verwacht. Hierdoor krijgt je interieur meer eigenheid.” De kussens zijn met de hand vervaardigd in een Haarlems atelier, en dat zie je terug in de hoogwaardige kwaliteit van de details zoals plooibiezen en franjes. Met de kussencollectie zet DAY Interieurontwerp een eerste stap in het creëren van een eigen productlijn. 

 

Prijs & verkrijgbaarheid 

De collectie bestaat uit 13 verschillende kussens die vanaf vandaag verkrijgbaar zijn via www.dayatelier.nl. De prijs varieert van 119 tot 179 euro per kussen. Heb je hulp nodig bij het bepalen welke combinatie van kussens de beste match is voor jouw interieur, dan helpt Denise je graag met persoonlijk advies.

Reacties