Bathyscafocus met voet Focus

een speels ontwerp in een ronde en compacte open haard.


De Bathyscafocus met voet is een houthaard van Focus die design combineert met een speelse uitstraling in een ronde en compacte open haard. Deze veelzijdige haard kan zowel open als gesloten worden gestookt.

De 'patrijspoort'-versie met een gesloten haard biedt uitstekende thermische efficiëntie, waardoor je optimaal kunt genieten van de warmte.

Met een perfecte balans tussen stijl en technologie is de Bathyscafocus verkrijgbaar in zowel een hangende als vaste versie. Beide modellen, zowel de gesloten haard als de open haardversies van het zwevende model, kunnen 360° worden gedraaid. Dit betekent dat je de haard kunt draaien naar verschillende delen van de kamer, afhankelijk van waar je het vuur het beste wilt ervaren.

De vaste uitvoeringen van de Bathyscafocus zijn gemonteerd op een sokkel, die niet alleen stabiliteit biedt, maar ook handige functies bevat zoals een aslade en een frisse luchtinlaat. Met deze praktische toevoegingen wordt het onderhoud en de luchttoevoer naar de haard eenvoudig geregeld. Wil je meer informatie? 

Volg ons ook op Facebook & Pinterest.