string(1) "p"
Profielfoto van Deens
Deens
Geerkade 21, 4871 CK ETTEN-LEUR
maandag
09:00 - 17:00
dinsdag
09:00 - 17:00
woensdag
09:00 - 17:00
donderdag
09:00 - 17:00
vrijdag
09:00 - 17:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Basic kleuren verwerken in je interieur

Met kleuren zoals verschillende soorten grijs, wit en zwart tinten draagt dit kleurenpalet enorm veel rust uit binnen je interieur.

Basic kleuren verwerken in je interieur

Met kleuren zoals verschillende soorten grijs, wit en zwart tinten draagt dit kleurenpalet enorm veel rust uit binnen je interieur. Zorg voor genoeg daglicht wanneer je een basic kleurenpalet hanteert in jouw woning. Door veel natuurlijk licht van buitenaf zullen materialen en kleuren die je gebruikt beter tot zijn recht komen.
Door verschillende materialen te gebruiken en dit te combineren met het basic kleurenpalet maak je jouw interieur interessant. Hoe neutraler de ruimte is qua kleuren en patronen, zo belangrijk het is dat je materialen en texturen afwisselt met elkaar. Denk hierbij aan bijvoorbeeld linnen en wol.

Opgeruimd maar toch levendig

Wanneer je denkt aan basic denk je vaak meteen ook aan schoon, ‘clean’, minimalistisch. Het is de kunst om een balans te vinden tussen opgeruimd en levendig want je moet wel oppassen dat je interieur niet te onpersoonlijk wordt. Alsof er niemand in je huis woont en leeft. Foto's en persoonlijke vondsten zijn altijd goed! Maar presenteer ze dan bijvoorbeeld in een strakke, zwarte vitrinekast en op een manier die niet rommelig en druk oogt.

Breng een basic interieur tot leven

Kleine elementen die de aandacht trekken doen al een hoop voor je interieur. Dit kan van alles zijn. Denk bijvoorbeeld aan een mooi, stijlvol interieurboek op de salontafel of hang een uniek of persoonlijk schilderij aan de muur.