Foto: 2014/panasonic-4k-smart-home-cinema.jpg

Panasonic 4K Smart Home Cinema systemen

Panasonic 4K Smart Home Cinema systemen: nieuw assortiment met grensverleggende beeld- en geluidskwaliteit, slimme functies en een elegant design.

Panasonic heeft bekendgemaakt een nieuw assortiment hoogwaardige Home Cinema systemen op de markt te gaan brengen, met de hoogst mogelijke beeld- en geluidskwaliteit, slimme functies en een geavanceerd, stijlvol design. De nieuwe Home Theatre-systemen SC-BTT885, SC-BTT865 en SC-BTT505 van 1200 W bieden allemaal geluid van bioscoopkwaliteit, een opgeschaalde 4K-beeldkwaliteit en een reeks slimme netwerkfuncties.

Indrukwekkende surround sound van bioscoopkwaliteit

Alle SC-BTT885-, SC-BTT865- en SC-BTT505 Home Theatre-systemen produceren geavanceerde 3D Cinema-surround sound via 36 kanalen, afkomstig uit 5.1 fysieke luidsprekers en 31 virtuele. Het resultaat? Een verbluffend 3D surround sound-effect uit alle richtingen, voor een ongelooflijk natuurlijke, indrukwekkende geluidsbeleving.

De subwoofer van 20 cm met bassreflex produceert sterke lage tonen en de algehele geluidsbeleving wordt nog efficiënter dankzij de centrale luidspreker van 6,5 cm (alleen SC-BTT885 en SC-BTT865) en de voor-/surroundluidsprekers van 8 cm.

Alle modellen zijn ook uitgerust met een LincsD-Amp van de tweede generatie. Deze beperkt dataverlies en ruisgeneratie tot een minimum en gaat zo achteruitgang van de geluidskwaliteit tegen. De in de loop van de jaren door Panasonic ontwikkelde technologie voor ruisaanpassing brengt jitter en andere vervorming terug tot een frequentiebereik dat niet door het menselijk oor wordt waargenomen, voor puur, helder geluid.

4K-beeldkwaliteit van bioscoopkwaliteit

De ingebouwde 4K Ultra HD-opschaalfunctionaliteit in de nieuwe Home Cinema systemen produceert een beeldresolutie die bijna overeenkomt met content die door een professionele digitale camera is vastgelegd in native 4K. De geavanceerde beeldverwerkingstechnologie van Panasonic analyseert de kleur en luminantie van elke pixel direct en verbetert de kwaliteit van de invoer tot die van een 4K-videosignaal van extreem hoge kwaliteit, voor een verbluffende resolutie, kleurweergave en textuur.

Slim design

De hoogwaardige Blu-ray Disc Home Theatre-systemen zitten vol slimme functies die de systemen eenvoudiger en intuïtiever dan ooit te bedienen maken. Met de Music Streaming-app van Panasonic kunnen gebruikers via Bluetooth draadloos verbinding maken met een smartphone of tablet en content daarvan naar het systeem streamen. De app kan bovendien worden gebruikt om te streamen vanaf andere bronnen, zoals een NAS vaste schijf. Geluid wordt met de aptX-codec voor hoogwaardige audio met lage latentie gedecodeerd met minimale compressie, voor verbluffende hoge tonen.

De Miracast-functie maakt het bovendien mogelijk om content van mobiele apparaten eenvoudig weer te geven op een televisie. Van film tot webvideo: gebruikers kunnen hun smartphone of tablet met Android OS 4.2 of hoger draadloos op hun Home Theatre-systeem aansluiten en zo samen met familie en vrienden van hun favoriete beelden genieten. Alle modellen zijn voorzien van Wi-Fi in het hoofdapparaat, eenvoudige HDMI-connectiviteit en Wireless Rear Speakers (alleen SC-BTT885 en SC-BTT865), waardoor gedoe met snoeren in de woonkamer tot het verleden behoort.

Alle drie de systemen hebben een hoogwaardig design met metalen afwerking. De elegante, stijlvolle constructie past perfect in elke woonkamer en bij iedere VIERA-tv.

Prijzen en beschikbaarheid:
SC-BTT885: € 1.050 (zilver), vanaf midden mei 2014
SC-BTT865: € 950 (zilver), vanaf midden mei 2014
SC-BTT505: € 850 (zilver), vanaf midden april 2014

Meer informatie: www.panasonic.nl

Publicatiedatum: 26 maart 2014.

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties