Foto: 2014/Libratone-speakers-LibratoneDecor.jpg

Nieuwe kleuren Libratone-speakers

#LibratoneDecor: Nieuwe trendy kleuren voor Libratone-speakers.

Waarom zouden speakers saai en zwart moeten zijn? Er is nu een exclusieve serie Décor-covers verkrijgbaar voor de draadloze Libratone-speakers Zipp en Loop.

De Deense audiopioniers van Libratone hebben een nieuwe serie speakercovers gelanceerd. De serie is vanaf heden in de kleuren Moss Green, Apricot Red en Sandstone Yellow verkrijgbaar.

De speakers van Libratone hebben een verwisselbare wollen covers, waardoor iedereen de speaker op zijn eigen interieur kan afstemmen. De nieuwe kleuren zijn aan de hand van de laatste trends samengesteld door designstudio R7B. Deze studio is bekend van het samenstellen van het kleurenpalet voor de beroemde ‘7’-stoel van Deense architect Arne Jacobsen, die wordt geproduceerd door Fritz Hansen.

'Geluid mag net zo goed gezien worden als gehoord', zegt Jan McNair, COO van Libratone. 'We willen een kleurenpalet creëren dat gebruikers kunnen personaliseren naar gelang hun eigen smaak en interieur.' 'De nieuwe kleuren volgen de laatste trends in decoratie en interieur en geven je huis een warme uitstraling', zegt Barbara Bendix Becker, partner bij R7B.

De nieuwe covers zijn beschikbaar voor de Libratone Loop en Zipp speakers. Ze zijn online verkrijgbaar in Libratone’s webshop en geselecteerde verkooppunten en kosten €49,- (Zipp) en €59,- (Loop).

Vind jouw dichtstbijzijnde verkooppunt op www.libratone.com of koop direct in de webshop: shop.libratone.com.

Publicatiedatum: 6 september 2014

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties