Foto: 2017-11/Marmitek-TV-Anywhere-Wireless-HD.jpg

NIEUW | Marmitek TV Anywhere Wireless HD

Stuur het HDMI signaal van uw decoder naar een willekeurige plek in huis.

De Marmitek TV Anywhere Wireless HD biedt draadloze HDMI-signaaloverdracht van aangesloten audio-video apparatuur naar een tv of projector. Het HDMI signaal gaat zelfs storingsvrij door muren en plafonds zonder kwaliteitsverlies of merkbare vertraging. U kunt nu overal in huis draadloos tv kijken zonder dat u op deze plek beschikt over een televisie aansluiting en u hoeft dus ook géén kabels te trekken.

TV op zolder, in de slaapkamer of in het tuinhuis
Op deze manier wordt het heel eenvoudig om televisie te kijken op zolder of uw televisie te plaatsen waar u maar wilt zonder rekening te houden met de beschikbare tv aansluiting. Door infrarood retour blijft uw tv decoder of andere aangesloten HDMI apparatuur altijd bedienbaar, ook wanneer deze uit het zicht staat. Dus staat uw tv decoder in de woonkamer en uw (2e) tv in de slaapkamer, u kunt altijd schakelen naar een ander televisie programma op de plek waar u aan het kijken bent.

Plug & Play
De Marmitek TV Anywhere Wireless HD bestaat uit een zender (transmitter) en een ontvanger (receiver). De zender sluit u aan op een willekeurige HDMI bron, zoals een tv decoder, mediacenter pc of Blu-ray speler. Op de (2e) tv sluit u de ontvanger aan en de set is klaar voor draadloze HDMI overdracht!

Kijk op 2 locaties tegelijkertijd
De zender van de Marmitek HDTV Anywhere Wireless HD beschikt over een extra doorlusuitgang (loopthrough) waardoor je geen HDMI uitgang op uw HDMI bron verliest. Zo kunt u op de zender naast de HDMI bron óók een (1e) televisie aansluiten. Via deze zogenaamde doorlusverbinding kunt u op twee locaties in huis tegelijkertijd naar dezelfde film of serie kijken én hoeft u geen kabels te wisselen wanneer u de ene keer voetbal wilt kijken in de woonkamer en de andere keer in bijvoorbeeld het tuinhuis.

De Marmitek TV Anywhere Wireless HD kost slechts € 199,95 en is mede door het grote bereik, van 50 meter door muren en plafonds, de beste keuze binnen ons assortiment voor draadloze HDMI overdracht.

Reacties