Foto: press_2013//Marmitek-A-V-apparatuur-uit-zicht-infraroodverlenger.jpg

Marmitek: A/V apparatuur uit het zicht bedienen

A/V apparatuur opgeruimd met Marmitek infraroodverlenger IR Control 10 XTRA

Marmitek: A/V apparatuur uit het zicht bedienen. A/V apparatuur opgeruimd met Marmitek infraroodverlenger IR Control 10 XTRA.

Bent u van plan een nieuw A/V apparaat te kopen voor bij de TV? Vindt uw partner het nu al een rommeltje? Wellicht dat de volgende oplossing van Marmitek dan uitkomst biedt om uw partner te overtuigen! Met de nieuwste oplossing van Marmitek plaatst u uw A/V apparatuur in dat prachtige kastje/TV meubel. Zelfs als de voorzijde hiervan volledig is gesloten, blijft het bedienen mogelijk.

Hoe werkt het?
Daar hoeft u zich niet druk om te maken. Het werkt! Dat is alles wat u hoeft te weten. Wilt u het toch weten? Het staat vrij de gebruiksaanwijzing te lezen!

Marmitek: A/V apparatuur uit het zicht bedienen. A/V apparatuur opgeruimd met Marmitek infraroodverlenger IR Control 10 XTRA.Wat is er zo uniek aan deze oplossing?
Marmitek heeft meerdere oplossingen om A/V apparatuur die uit het zicht staat te bedienen. Waarom zou u juist voor deze oplossing kiezen? De IR Control 10 XTRA is de infraroodverlenger met het hoogste installatiegemak. Doordat de set voorzien is van 2 IR blasters in plaats van IR LEDs, komt de plaatsing hiervan niet nauwkeurig. U plaatst de IR Blasters op een willekeurige plek in uw kast (1 per compartiment/kastdeel) en het IR licht vindt vanzelf de weg naar uw AV apparatuur. Verder is dit één van de meest onzichtbare oplossingen ooit door de IR ontvanger die niet groter is dan een pennendop.

Prijs en verkrijgbaarheid
De IR Control 10 XTRA is zeer comleet uitgerust en vanaf nu verkrijgbaar voor 119,95 euro.

Verdere informatie en verkoopadressen zijn terug te vinden op www.marmitek.com.

Publicatiedatum: 13 januari 2013

Reacties