Foto: 2016/Libratone-ZIPP-ZIPP-Mini-Copenhagen-Edition-speakers.jpg

Libratone ZIPP en ZIPP Mini Copenhagen Edition speakers

De bekroonde Deense audiofabrikant Libratone lanceert nieuwe versies van de vorig jaar verschenen draadloze speakers ZIPP en ZIPP Mini.

Deze ‘Copenhagen Edition’ heeft een stijlvolle designlook dankzij de stevige aluminium voet, cover van Italiaanse wol en leren handvat. Net als de originele ZIPP en ZIPP Mini bieden deze speakers de meest flexibele multiroomervaring, hetzelfde rijke 360°-geluid en naadloze connectiviteit via WiFi en Bluetooth.

De ‘Copenhagen Edition’ is de volgende stap in de nieuwe generatie Libratone ZIPP speakers die afgelopen jaar verschenen. Alle speakers zijn compatible met SoundSpaces, waarmee je tot zes speakers per ruimte met elkaar kunt linken en deze naar eigen voorkeur kan verplaatsen. Dit maakt SoundSpaces het meest flexibele multiroomsysteem op de markt.

Italiaanse wol is al jaren het handelsmerk van Libratone. “Het originele idee voor de wollen speakercovers was het toevoegen van een warm, vriendelijk element aan een traditioneel hard en onvriendelijk ogend product”, zegt Jan McNair, CEO van Libratone. “Het werd een hit in de designwereld en we wonnen er meerdere awards voor innovatief design mee. Bij het ontwikkelen van de nieuwe generatie ZIPP speakers hebben we er bewust voor gekozen de kenmerkende wol te reserveren voor onze meest exclusieve producten. De Copenhagen Edition is precies dat.”

De Copenhagen Edition is verkrijgbaar als ZIPP of ZIPP Mini. Beide speakers bestaan uit speciaal voor Libratone ontworpen onderdelen. Het 360° FullRoom™-geluid, WiFi- en Bluetooth-connecties en acht tot tien uur batterijduur maken de speakers uitermate geschikt voor muziekstreaming overal in en om het huis. De speakers zijn compatible met Spotify Connect en Apple Music, beschikken over een intuïtieve interface, speakerphonefunctie en vijf voorgeprogrammeerde internetradiostations. Alle functies kunnen worden bestuurd vanaf de speaker zelf of via de geheel vernieuwde Libratone app, die gratis te downloaden is in de AppStore of Google Play.

De ZIPP en ZIPP Mini Copenhagen Edition zijn online verkrijgbaar op www.libratone.com vanaf 15 februari 2016 en kort daarna in de winkel voor respectievelijk €399 en €349. De speakers zijn verkrijgbaar in vier kleuren: Salty Grey, Pepper Black, Raspberry Red en Steel Blue. Er zijn extra wollen covers verkrijgbaar in de kleuren Almond Brown en Icy Blue. Het is eveneens mogelijk om de Copenhagen Edition te voorzien van de Libratone CoolWave covers van de originele ZIPP en ZIPP Mini, voor nog betere match met elk interieur, seizoen of sfeer.

Reacties