Foto: 2014/jbl-speaker-authentics.jpg

JBL draadloze speakers Authentics

Vintage en innovatie in één met de nieuwe draadloze JBL Authentics L16 en L8 speakers: voorzien van nieuwe Harman Clari-Fi™ software om audio details in digitale muziek te herstellen.

JBL introduceert de Authentics serie. Deze draadloze speakers combineren vintage design met professioneel geluid en de laatste techniek. De nieuwe serie speelt muziek af zoals je het nog nooit eerder hebt gehoord. De JBL Authentics L16 en L8 zijn beiden uitgerust met AirPlay, DLNA en Bluetooth, zodat je vanaf elk draadloos apparaat jouw muziek kunt streamen.

Luxe design voor elk interieur

De JBL Authentics L16 en L8 staat naast geavanceerde technologie ook voor stijlvol design. Door het luxe, notenhouten en zwart glanzende design en de retro grills vullen de speakers elk interieur aan. De zelfstandige stijlvolle geluidssystemen zijn te gebruiken met elke audiobron zoals mobiel, pc of tablet.

JBL draadloze speakers Authentics.

Harman Clari-Fi technologie

Deze draadloze speakers zijn als eerste voorzien van nieuwe Harman Clari-Fi technologie. Deze innovatieve en exclusieve technologie herstelt alle verloren details in gecomprimeerde muziekbestanden. Hierdoor klinken zelfs lage kwaliteit MP3-bestanden vanaf jouw mobiele apparaat als studiogeluid in hoge kwaliteit.

Connectie

De JBL Authentics L16 speaker biedt all-around verbinding. Zo is muziek te streamen via AirPlay, DNLA en Bluetooth en is het ook mogelijk om analoog, optisch of via phono-voorversterker te verbinden. Daarbij kun je met de JBL Authentics L8 jouw muziek streamen via AirPlay, Bluetooth en DNLA en jouw muziek optisch verbinden.

Prijs en beschikbaarheid

JBL Authentics L16: is beschikbaar vanaf begin maart voor een adviesverkoopprijs van € 999,-.
JBL Authentics L8: is beschikbaar eind maart voor adviesverkoopprijs van € 599,-.

Beide speakers zijn te bedienen met de JBL Music™ app die gratis te downloaden is voor iOS of Android.

Meer informatie: www.jbl.nl

Publicatiedatum: 14 maart 2014.

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties