Foto: samsung-internet-tv-apps

Internet@TV op nieuwe Samsung TV`s geeft toegang tot Nederlandse Apps

Met Internet@TV op de nieuwe televisies van Samsung heeft Nederland het nieuwe teletekst binnen handbereik. Een overzicht van het laatste nieuws kan nu direct haarscherp en volledig in kleur bekeken worden op de nieuwste applicatie van Nu.nl.

Met Internet@TV op de nieuwe televisies van Samsung heeft Nederland het nieuwe teletekst binnen handbereik. Een overzicht van het laatste nieuws kan nu direct haarscherp en volledig in kleur bekeken worden op de nieuwste applicatie van Nu.nl.

Ook het weer en verkeer verschijnen met Internet@TV direct op het scherm. Hiervoor selecteer je de applicatie van Buienradar of Fileindex. Wil je het laatste journaal bekijken, dan kan dat via de applicatie van de NOS. Internet@TV van Samsung biedt echter meer dan informatie. Je hebt ook een wereld van entertainment aan je voeten. Via funda.nl kun je vanuit je luie stoel op zoek naar je droomhuis, terwijl je via de Hyves-applicatie de nieuwste Hyves foto’s van je vrienden bekijkt of een krabbel achterlaat. Heb je zin in een filmavond? Via de Video on Demand-applicatie van MovieMAX haal je straks de beste films direct naar je toe. Je hoeft er de deur niet meer voor uit.

 

64 modellen uit de nieuwe line-up televisies van Samsung zijn uitgerust met het nieuwe internetplatform Internet@TV. Daarnaast beschikken alle Samsung Blu-ray spelers en Blu-ray Home Theater Sets over Internet@TV. De TV groeit hiermee uit tot het middelpunt van informatie en entertainment. Zelfs terwijl je televisie kijkt, kun je met Internet@TV de meest uiteenlopende applicaties downloaden en bekijken.

De Nederlandse applicaties van Samsung Internet@TV op een rij:
· Nu.nl: het laatste nieuws van Nu.nl op de TV
· NOS: bekijk het laatste NOS journaal wanneer het je uitkomt
· Buienradar: bekijk de buienradar voor je regio, Nederland of Europa
· Fileindex: het meest actuele overzicht van de files op de weg
· 9292: plan op je TV je reis met het openbaar vervoer
· ABN AMRO: recente beursberichten, overzicht van de belangrijkste koersen en indices, toegang tot je schaduwportefeuille en tickertape met koersinformatie
· Quoteweb: overzicht van de financiële markten in Europa en de Verenigde Staten
· Hyves: de eerste volledige Hyves-applicatie voor de TV
· Funda: ontdek je droomhuis in het actuele aanbod van huizen in Nederland
· Just Eat: bestel via je TV een menu bij een restaurant dat bij jou in de buurt bezorgt
· Panorama: bekijk panorama.nl met de spectaculairste filmpjes en foto’s van de dag
· TV Gids: de meest actuele en handigste TV-gids
· Cinenews.nl: alle film- en bioscoopinformatie op een rij
· MovieMAX: met de Video on Demand-service kun je de nieuwste films bestellen en direct bekijken.

De nieuwe Samsung televisies en Blu-ray producten met Internet@TV zijn vanaf april verkrijgbaar. Internet@TV is beschikbaar op de volgende series: LED series 6700 en hoger, LCD series 650 en hoger en Plasma series 6500 en hoger.

Samsung Electronics

Samsung Electronics is wereldwijd marktleider op vele gebieden, variërend van monitoren en TV's tot mobiele telefoons en geheugenchips. Als een van de snelst groeiende merken ter wereld behaalde Samsung Electronics in 2008 een totale omzet van US$ 96 miljard. Bij het bedrijf werken circa 164.600 mensen op 179 vestigingen in 61 landen in zeven onafhankelijk opererende business units: Visual Display, Mobile Communications, Telecommunication Systems, Digital Appliances, IT Solutions, Semiconductor en LCD. Samsung Electronics Benelux is met een omzet van meer dan € 1 miljard een van de weinige '1 billion euro companies' in de Benelux.

Met vijf designcentra over de hele wereld laat Samsung zien dat consumentenelektronica om meer dan technologie draait. Samsung laat zich inspireren door de lifestyles van consumenten.
Voor meer informatie over Samsung Electronics Benelux kunt u bellen naar 0900-SAMSUNG (€ 0,10 p/m) of www.samsung.com bezoeken.

Publicatiedatum: 23 maart 2010

Reacties