Foto: 2016/internet-televisie-vergelijken.jpg

Internet, televisie en bellen bij jou thuis

Een goede internetverbinding, alle televisiezenders die je wilt kijken en genoeg belminuten om te kunnen bellen wanneer je dat wilt.

Allemaal belangrijke aspecten om het leven thuis zo prettig mogelijk te maken. Om te kunnen genieten van al je wensen op dit gebied sluit je een Triple Play contract af en haal je alles tegelijkertijd in huis.

Triple Play

Triple Play biedt de combinatie tussen internet, bellen en televisie in één contract. Het is makkelijk samen af te sluiten en je bent bijna altijd voordeliger uit dan wanneer je drie verschillende contracten afsluit.

Double Play

Wil je niet alle drie de diensten omdat je bijvoorbeeld geen vaste telefoon meer thuis hebt? Dan kun je ook kiezen voor een pakket met alleen internet en tv, dit wordt Double Play genoemd. Je kunt niet voor iedere Double Play combinatie kiezen, je kiest altijd tussen een combinatie van internet en bellen of internet en televisie. Je kunt het aanbod van contracten makkelijk bekijken door aan te geven voor welke Triple Play diensten jij graag een contract afsluit.

Bedenk wat je gebruikt

Als je een contract wil afsluiten zul je merken dat je heel veel keuzes moet maken, wil je meer zenders, extra functies of een snellere downloadsnelheid? Het lijken allemaal aantrekkelijke keuzes, maar de kans is groot dat je hier nooit gebruik van gaat maken. Bedenk daarom van tevoren welke zenders je graag in je pakket wilt en laat je tijdens het afsluiten niet verleiden door alle kleine extra’s.

Wifi-versterker

Als je voor een Triple of Double Play pakket kiest wil je natuurlijk wel dat het internet overal goed werkt. Beneden in de woonkamer maar ook boven in de studeerkamer wil je een snelle verbinding hebben. In een huis met meerdere verdiepingen kan het voorkomen dat het Wifi signaal op sommige plekken heel zwak is. Je kunt ervoor zorgen dat je overal van een goede verbinding gebruik kunt maken door een wifi versterker aan te schaffen. Deze stuurt het wifi signaal door zodat je overal in huis snel internet hebt.

Ontdek je provider

Er zijn meerdere providers actief op het gebied van internet, bellen en televisie, maar niet iedere provider levert overal in Nederland. Met een postcodecheck voor providers kun je er makkelijk achter komen welke providers wel in jouw buurt leveren. Je krijgt een overzicht met alle keuzes en kunt meteen zien of jouw voorkeur hier tussen staat.

De laagste prijs voor de snelste verbinding

Wil je graag snel internet, veel televisiezenders of onbeperkt kunnen bellen maar wil je hier niet de hoofdprijs voor betalen? Dan kun je het best verschillende Triple Play contracten en internet contracten met elkaar vergelijken. Je geeft zelf aan wat je belangrijk vindt en je krijgt meteen een overzicht van providers met de voordeligste contracten. Ben je goedkoper uit door over te stappen naar een nieuw contract? Sluit deze dan direct af en haal jouw Triple Play pakket in huis.

Reacties