Foto: gigaset-telefoon-sl400

Heel veel telefoon in stijlvol mini design: Gigaset introduceert de kleinste Gigaset ter wereld- de SL400

Nog niet eerder bevatte zo’n kleine vaste telefoon, die qua grootte niet onderdoet aan een mobieltje, zoveel state-of-the-art technologie en mogelijkheden.

Nog niet eerder bevatte zo’n kleine vaste telefoon, die qua grootte niet onderdoet aan een mobieltje, zoveel state-of-the-art technologie en mogelijkheden.

Het nieuwste hightech model van Gigaset, de SL400, combineert alle gemakken van een telefoon in een heel klein elegant design. In vergelijking met het kleine toestel is het metalen keypad groot, waardoor je toch gemakkelijk telefoonnummers kunt intoetsen. Ook de kleurendisplay is duidelijk zichtbaar. Het unieke metalen frame geeft deze kleinste Gigaset ooit bovendien een zeer luxe uitstraling. Hierdoor is de SL400 niet alleen een heel intelligent toestel, maar ook een stijlvolle accessoire voor in je huis. Het toestel heeft al twee designawards in de wacht gesleept. In Nederland is de SL400 vanaf eind april verkrijgbaar.

Personal assistent

Uiteraard kun je met deze eye-catcher bellen en sms-en. De Gigaset SL400 helpt je daarnaast ook bij het onderhouden van je contacten en is tevens je persoonlijke agenda. Je kunt tot 500 contacten opslaan, elk met 3 telefoonnummers, e-mailadressen en verjaardag. Zo herinnert de SL400 je via de geïntegreerde kalender aan belangrijke afspraken en vergeet je nooit meer de verjaardag van je vrienden en familie. Je kunt de telefoon bovendien heel persoonlijk maken door eigen foto's en ringtones te koppelen aan je contacten. Makkelijk, want je ziet en hoort direct wie je belt.

Designtelefoon en fotolijstje in één

Als het toestel op stand-by modus staat, toont de SL400 automatisch een analoge klok. Dit nieuwste designtoestel van Gigaset is behalve een telefoon ook een persoonlijk digitaal fotolijstje. Je kunt allerlei (vakantie)foto's heel gemakkelijk uploaden via bluetooth en mini-usb en deze vervolgens als slideshow voorbij laten komen op de haarscherpe kleurendisplay. De Quick Sync software die hiervoor nodig is voor Mac en Windows kun je gratis downloaden op: www.gigaset.com/nl.

Milieubewust

Met de SL400 haal je niet alleen een juweeltje in je huis, je draagt ook een steentje bij aan het milieu. Dankzij ECO Dect bespaar je tot 80% energie als je aan het bellen bent. En dat kan tot 14 uur achter elkaar door de speciale 'lithium ion' batterij. Hierdoor kan het toestel ook extra lang standby staan, tot maar liefst 230 uur. Door de ECO Modus Plus wordt het signaal 100% gereduceerd als het toestel op standby staat. De telefoon wordt pas weer geactiveerd zodra je gaat bellen of gebeld wordt. Beter voor het milieu en je portemonnee!

Verkrijgbaarheid

Deze nieuwe design telefoon is vanaf eind april op de Nederlandse markt verkrijgbaar. De advies verkoopprijs voor de Gigaset SL400 is 179,95 euro. Met antwoordapparaat 199,99 euro en voor een extra handset is de advies verkoopprijs 159,95 euro.

Reacties