Foto: 2014/Marmitek-versterker-bluetooth.jpg

Heb je nog wel zo'n grote versterker nodig?

Vroeger was de versterker het centrale punt in het AV meubel. Alle apparaten waren erop aangesloten.

Met het verdwijnen van de dvd-speler, cassettedeck, TV decoder enz, wordt een versterker al snel een flinke kastvulling. Nu wil je misschien vooral de audio van je smartphone, tablet, mediaspeler of laptop in goede kwaliteit horen. De nieuwe miniversterker met Bluetooth van Marmitek is in dat geval de perfecte oplossing!

Klein maar fijn

Deze miniversterker is zo'n 9 cm breed, 4 cm hoog en 12 cm diep. Zo klein dat je hem gemakkelijk kwijt kunt. Op een speaker, in de boekenkast, op de vensterbank of waar dan ook. Een speciaal audiomeubel wordt zo overbodig.

Geschikt voor iedere audiobron

Iedere audiobron, voorzien van (aux) audiouitgang of Bluetooth kan aangesloten worden op deze miniversterker. Dit kan zowel streaming audio zijn, zoals internetradio, als muziek die is opgeslagen op je audiobron.

Geschikt voor iedere passieve speaker

De BoomBoom 460 kun je op iedere passieve speaker aansluiten, groot of klein, inbouw of los staand, binnen of buiten. Heb je nog een oude speakerset staan, dan is het prima om deze te gebruiken. Op de BoomBoom 460 kunnen 2 speakers rechtstreeks worden aangesloten.

Draadloos muziek streamen via Bluetooth

Wil je de audio van je smartphone of tablet in goede kwaliteit horen, dan gaat dit nu super eenvoudig. Door de Bluetooth functionaliteit kun je rustig op de bank blijven zitten. De muziek gaat draadloos naar de BoomBoom 460, welke het signaal versterkt en bedraad doorstuurt naar je speakers.

Marmitek BoomBoom 460

De BoomBoom 460 is een digitale versterker in een hoogwaardige aluminium behuizing. Hij levert een vermogen van 2x20W RMS, wat genoeg is voor de meest kritische toepassingen.
Je kunt zowel draadloos (via Bluetooth) als bedraad (via een standaard aux audiokabel), audiobronnen aansluiten en wisselen zo vaak je wilt. Hij beschikt over de nieuwste Bluetooth aptX® technologie voor superieure muziekbeleving.

Prijs en verkrijgbaarheid

De BoomBoom 460 is vanaf heden verkrijgbaar en kost € 99,95. Voor verdere informatie en verkooppunten ga naar www.marmitek.com.

Publicatiedatum: 17 november 2014

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties